Kategóriák
Menü
 
Bevásárlókosár
Jelenleg a kosarad még üres.
Helyezz terméket a KOSÁRBA!
Kategóriák
Hajápolás
Hajfestés
Tartós hajformázás
Funkció
Férfiaknak
Tartás
Hajtípus
Termékcsalád
 

Tudtad?

Wella céget 1880-ban Franz Ströher alapította Németországban. A cég eredetileg paróka készítéshez használt tüllgyártóként (textilféle) kezdte.

Wella Professionals

Wella ProfessionalsA Wella szakértelmével, és folyamatos megújulni tudásával évek óta vezető szerepet tölt be a fodrászkellék gyártás piacán. Professzionális hajápolók, hajfestékek, és egyéb kiegészítők találhatóak kínálatukban, melyek létrejötte a vendégek, illetve vásárlók elégedettségét hivatottak szolgálni. Wella termékek használatával ragyogó, egészséges, és életvidám frizurákra tehet szert!

 


A Wella egy németországi székhellyel rendelkező német hajápoló cég. Franz Ströher 1880-ban alapított cég hajápolási, styling és haszníező termékeket gyártanak lakossági és professzionális felhasználásra. 

Wella története

wella-franz-stroherA Wella céget 1880-ban alapította Franz Ströher Szászországban, Kelet-Németországban. A cég eredetileg paróka készítéshez használt tüllgyártóként (textilféle) kezdte, majd 1890-ben Ströher feltalálta a Tullemoid Waterproof technológiát, amely lehetővé tette a fejbőr lélegzését. 1894-ben nyitotta meg első gyárát Rothenkirchenben, Németországban. Késpbb fiai, Karl és George Ströher hamarosan csatlakozott az üzlethez.

1924-ben a Ströhers bejegyezte a Wella nevet a német szabadalmi hivatalban. A Wella nevet a Dauerwellapparat-ból vették, ami "tartós hullám készüléket" jelent németül. 1927-ben bemutatták az első permutációs készüléket, és adta át a szalonoknak. Az 1930-as években a Wella kifejlesztette az első hajszárítót beépített motorokkal és mozgatható csövekkel, amelyek lehetővé tették a fejmozgást a szárítási folyamat során. Az 1930-as években a Wella bemutatta a Wella Junior-t, hordozható peremező gépet.

1960-ban a Wella bemutatta Koleston-t, az első haj balzsamot, melynek célja a haj védelme és táplálása volt. Az 1960-as években a cég elindította a Wella Privatot, exkluzív termékcsaládot, amely első alkalommal biztosított minden vásárlónak professzionális terméket. A 70-es évek elején Wella bemutatta új Perm terméket, amely lehetővé tette a fodrászok számára, hogy afro stílusú megjelenést alkossanak. 1972-ben megjelentette a Wella Balsamot, az első kiskereskedelmi értékesítésre szánt sampont. 

1995-ben Wella újra elindította a Koleston-vonalat Koleston Perfect-ként. Az új termék természetes összetevőket tartalmaz, beleértve a gyümölcsviaszt. A Wella megalapította  az International TrendVision díjat, ami egy globális fodrászverseny. 2003-ban a Wella-t megvásárolta a Procter & Gamble, tovább bővítve a csoport szépségportfólióját Kelet- és Nyugat-Európában, valamint Latin-Amerikában. 

Wella Professionals termékek

A Wella Professionals termékek könnyed alkalmazást tesznek lehetővé, hatásásukat gyorsan kifejtik. A kínálat között megtalálhatóak: Hajbalzsam, Kondicionáló, Hajfény, Hajhab Hajkrém, Hajlakk, Hajolaj, Hajpúder, Hajszérum, Hajszesz, Hajwax, paszta, Hajzselé, Samponok.

A Wella Professionals termékek rendkívül hatékonyak, mindent kiváló ár-érték arány mellett.A Wella Professionals méltán a világ egyik vezető hajápolási márkája.

További információért látogass el a Wella Professionals honlapjára. 

Kategória:
X
hiba :-)
https://www.fodraszkellekek.hu/