Kategóriák
Menü
 
Bevásárlókosár
Jelenleg a kosarad még üres.
Helyezz terméket a KOSÁRBA!
Kategóriák
Hajápolás
Hajfestés
Tartós hajformázás
Funkció
Férfiaknak
Tartás
Hajtípus
Termékcsalád
Hatóanyag
 

TIGI hajápolási termékek

A TIGI egy amerikai hajápolási márka, ahol biztosan megtalálod a személyiségedhez és az életstílusodhoz illő terméket. A TIGI alapítója, a díjnyertes, ikonikus fodrász, Anthony Mascolo egyedülálló kultúrát teremtett vele. A TIGI megérti és értelmezi is a divatot.

 

TIGI CATWALK

Mosás és Védelem, majd Formázás

Mindez a haj megfelelő mosásával kezdődik a megfelelő termékkel. Akár ragyogóbb fényt, vagy nagyobb volument szeretnél elérni, akár csak egyszerűen élénkebbé szeretnéd tenni a hajad színét, a TIGI CATWALK tökéletes megoldást kínál, mely a legjobb végeredményt garantálja. A TIGI CATWALK által elkészített frizurák mesés, trendi megjelenést biztosítanak.

TIGI BED HEAD

Mindenkinek, aki szereti az újításokat.

A TIGI BED HEAD fodrászok által létrehozott innovatív termékcsalád, mely végtelen kreatív lehetőségeket kínál. TIGI BED HEAD nagy teljesítményű samponokat, kondicionálókat, hajformázókat kínál, melyek a haj összes igényét kielégítik.

TIGI S FACTOR

Mi az elbűvölő haj titka? A TIGI S Factor olyan hajat teremt, amely vörös szőnyeg csillogását adja vissza veselőjének. Aki ragyogó, csillogó és selymes puha hajat, akar válassza a TIGI S Factor termékeket.

Kategória:
X
hiba :-)
https://www.fodraszkellekek.hu/