Kategóriák
Menü
 
Bevásárlókosár
Jelenleg a kosarad még üres.
Helyezz terméket a KOSÁRBA!
Kategóriák
Hajápolás
Hajfestés
Tartós hajformázás
Funkció
Férfiaknak
Tartás
Hajtípus
Termékcsalád
Hatóanyag
 

Tudtad?

A Schwarzkopf céget Hans Schwarzkopf alapította 1989-ben, tehát a márkanév az ő nevéből ered. A név kötelez.

Schwarzkopf Professional termékek

schwarzkopfA Schwarzkopf a minőséget, a szakértelmet és az újítást jelenti a világban már több mint 120 éve. Schwarzkopf márka a vásárlók és a profi fodrászok teljes bizalmát élvezi. Ez pedig minden Schwarzkopf márkanév alatt bevezetett újítás és termék javára válik. A Schwarzkopf Professional minden hajtípusra minőségi megoldást kínál.

 


Néhány tény a Schwarzkopf 120 évéből.

hans-schwarzkopf

  • A Schwarzkopf Professional egy berlini családi vállalkozás volt a kezdetekben.

  • A Schwarzkopf céget Hans Schwarzkopf alapította 1989-ben. A híres márkanév, tehát az ő nevéből ered tehát, mely szó szerint "fekete fej" -et jelent. 

  • Hans Schwarzkopf hozta létre az első olyan terméket, melyet hajmosára használtak, amit Schaumpon néven indított útnak. 

  • A Schwarzkopf cégnek 1960-as év egy jelentős évnek számított, mert megjelent a máig igen népszerű IGORA ROYAL termékcsalád. 

  • Minden évben 12 000 résztvevő látogat el a hamburgi Schwarzkopf Professional Test szalonba. Globálisan hét teszt szalonuk van, amelyek székhelye Hamburg, Düsseldorf, Sanghaj, Tokió, Johannesburg, Connecticut és Bogota.

A cégben mindig jelentős szerepet kap az innováció, ezért az elmúlt 120 év során a Schwarzkopf Professional valódi mérföldkőnek számít a hajápolási piacon.

Schwarzkopf Professional

Hiszünk aközös szenvedélyben, mely a haj szenvedélye. Hiszünk az igazi partnerségben - kétirányú kapcsolatokban. Schwarzkopf Professional a fodrászokért és rajtuk keresztük a fogyasztókért van. Innovatív termékek, gyors támogatás, szakértői oktatás, hozzáférhető inspiráció - ezt kínnáljuk. Sikerünket fodrászaink sikerével mérjük. Ez számít.

A márkáról és Schwarzkopf termékekről a Schwarzkopf Magyarország oldalán találsz további információt.

Schwarzkopf webshop, termékek

A webáruházunkban szinte minden hajápolási terméket megtalász a márkától, legyen az hajfesték, hajformázó vagy hajápolási termék.

Kategória:
X
hiba :-)
https://www.fodraszkellekek.hu/