Kategóriák
Menü
 
Bevásárlókosár
Jelenleg a kosarad még üres.
Helyezz terméket a KOSÁRBA!
Kategóriák
Eszközök
Hajápolás
Hajfestés
Tartós hajformázás
Funkció
Férfiaknak
Tartás
Hajtípus
Termékcsalád
 

Tudtad?

Liliane Bettencourt a 94 éves L'Oréal "nagymama", a L'Oréal alapító Eugéne Schueller gyermekeként, 45 milliárd dolláros vagyonával a világ leggazdagabb nője.

L'Oréal Professionnel termékek

lorealA L'Oréal Professionnel a L'Oréal Group professzionális termékcsoportja.

A L'Oréal Professionnel professzionális hajszínt, formát, formázást és otthoni hajápolási termékeket kínál. A L'Oréal termékek két kategóriába sorolhatóak: preofesszionális és lakossági termékek.

eugene schueller
A L'Oréal franciaországi kozmetikai cég, mely a világ legnagyobb vállalata ezen a területen. A L'Oréal a kozmetikai termékek területén fejti ki tevékenységét, a hajfestésre, bőrápolásra, napvédelemre, sminkre, parfümre és a hajápolásra összpontosítva.

A L'Oréal több mint egy évszázada vesz részt a szépségipar alakításában. Az Eugène Schueller által alapított kis cég 1909-ben a világ első számú kozmetikai csoportjává vált.

A L'Oréal Professionnel hozzájárul ahhoz, hogy a frizurák is a divat lényeges részévé váljanak.

L'Oréal márka története

A L'Oreal céget 1909-ben alapította egy fiatal vegyész, Eugene Schueller. Miután felfedezte a hajfesték formulájátt, elkezdte gyártani saját termékeit majd értékesíti azokat párizsi szalonokban. A L'Oreal kimondottan nagy hangsúlyt feketetett már kezdetekben is az innovációra.

2012 végére a L'Oreal vállalat több mint 72 000 embert foglalkoztatott, köztük mintegy 2000 vegyészt és kutatót. Mindannyian arra törekszenek, hogy a legfrissebb újításokat a szépség és a hajápolás területén elérhetővé tegyék. A cég hajfestékek, női kozmetikumok, bőrápolás és testápolás területén tölt be piacvezető szerepet, de e mellett férfiakra speicalizálódott kozemtikumokban is jelentős szereppel bír. Ennek jegyében a 2005-ben a L'Oreal bevezette a Men Expert vonalat.

L'Oréal webáruház kínálata

  • loreal sampon
  • loreal hajolaj
  • loreal hajpakolás
  • loreal hajbalzsam
  • loreal hajlakk
  • loreal hajfesték
  • loreal arckrémek
  • loreal hajegyenesítő

További infomáció a márkáról L'Oréal Magyarország honlapján.

Kategória:
X
hiba :-)
https://www.fodraszkellekek.hu/