Kategóriák
Menü
 
Bevásárlókosár
Jelenleg a kosarad még üres.
Helyezz terméket a KOSÁRBA!
Kategóriák
Kozmetikum
Férfiaknak
Termékcsalád
Bőrtípus
Hatóanyag
 

Tudtad?

A Helia-D márkanév korábban még Helia-Debrecen márkanév alatt futott, mivel azok Debrecenben készültek. Később a helységnévből csak a "D" betű marad csak meg, így alakult ki a mai formája. 

Helia-D termékek és Helia-D Professional

schwarzkopfHelia-D termékcsalád termékeinek egyik legfontosabb jellemzője a a növényi hatóanyagok használata.
A Helia-D bőr- és testápoló termékek, melyek hatékonyan adják vissza a bőr és azok izmainak rugalmasságát. Ennek következményeként igen eredményesen alkalmazható a bőr ránctalanítására.

 

A Helia-D titok

A Helia-D termékek legfőbb összetevőj a napraforgószár, ami annak tömegéhez viszonyítva igen nehéz virágot tart meg anélkül, hogy az eltörne. Nem mellesleg olyan hajlékony, hogy követni tudja a Nap irányát, eközben pedig a  sejtek nem károsodnak. Ennek a képességnek az oka egy auxin névre hallgató anyag. Ezt az anyagot felhasználva lehet a bőrnek újra rugalmas és szilárd jelleget adni az auxin a fehérjeszintézis szabályozásán keresztül.

Gyakorlatilag  a napraforgószár kivonatát tartalmazó termékek hasonlóak a bőr rugalmasságát biztosító kollagén és elasztin rostok képződését elősegítő anyagokkal, amelyek egyúttal a mimikai izmok rugalmasságát is fokozzák, és a bőr ráncosodását, petyhüdtségét csökkentik.

helia-d professional

Helia-D Professional

A Helia-D a lakossági termékek sikeressége okén illetve a fejlesztői tapasztalatai alapján hívta életre Professzionális termékvonalát.

A Helia-D Professional konbinálja a hagyományos hatóanyagokat a legújabb, leginnovatívabb fejlesztésekkel. Ezek közül a legemlítésre méltóbbak a Tokaji aszú és Tokaji eszencia, Meggy, Szilva és Napraforgószár-kivonat. Innovatív hatóanyagok az Őssejtek (Alma, Argán, Feketenadálytő, Nunatak), a Peptidek, Hyaluronsav és a Tengeri Kollagén.

A Helia-D Professional márkát kifejezetten kozmetikus szakemberek számára fejlesztették ki.

Amennyiben szeretnéd az otthoni bőrápolását is professzionális szintre emelni, akkor válaszd a kiemelkedően magas hatóanyag-tartalmú prémiumkategóriás Helia-D Professional utóápolási termékeket.

Kategória:
X
hiba :-)
https://www.fodraszkellekek.hu/