Kategóriák
Menü
 
Bevásárlókosár
Jelenleg a kosarad még üres.
Helyezz terméket a KOSÁRBA!
Gyártó:

Crazy Color hajszínező 100 ml

A Crazy Colort mindenfajta más alkotórész hozzáadása nélkül kell használni. A Crazy Colort használatával a legjobb eredményt éri el a hajon a még mélyebb szín kialakításáért. Fényt és mélységet ad a természetes hajszínnek. Oxidálószert nem tartalmaz,felvilágosító hatása nincs, ezért szőkés alapra kell felvinni. 

Crazy Color hajszínező 100 ml leírása ›

Kiszerelések
 
Ár: 1 550 Ft
Hűségpont: 15
Válaszd ki a színt:

A Crazy Colort mindenfajta más alkotórész hozzáadása nélkül kell használni. A Crazy Color használatával a legjobb eredményt éri el a hajon a még mélyebb szín kialakításáért. Fényt és mélységet ad a természetes hajszínnek. Oxidálószert nem tartalmaz, felvilágosító hatása nincs, ezért szőkés alapra kell felvinni. Egzotikus, vibráló hajszínhez a hajat ki kell szőkíteni alkalmazás előtt.

A Crazy Color ideális termék, mert:

 • életet és fényt ad a természetes hajnak
 • megújítja az elhalványult színezett hajat és így hosszantartó színt kapunk
 • mélységet és gazdagságot ad a színnek azonnal színezés után
 • csodálatos árnyalat a szőkített hajnak
 • megelőzi a nemkívánatos sárga árnyalatokat, zöld tónusokat stb.
 • újrapigmentálja a túlhidrogénezett hajat.

Crazy Color használata:

Mosson hajat, majd a színezőkrémet törölközőszáraz, enyhén nedves hajra vigye fel. Használjon festőecsetet, kenje a színt a haj teljes hosszára! Sötét színű vagy mélyvörös színek esetén, kezdje a festést 1/4–re a fejbőrtől. Kezdje a nyakszirttől, és haladjon keresztül a hajon! Folytassa a fésülést a hajon keresztül, amíg az habos nem lesz! A világos árnyalatok, előszőkítést, több fésülést és maximális előkészítést követelnek meg.
A Crazy Color hatóideje szobahőmérsékleten 15 perc.
Tartóssága 4-6 mosásig tart. A sötétebb árnyalatokból több öblítést követően tűnik el, mint a legvilágosabb árnyalatokból. Lúgos sampon használata elősegíti a szín távozását a hajból.

Használat előtti előszőkítés:

A legjobb eredmény eléréséhez a hajat szőkíteni, vagy színezni kell. Ha natúr hajon használja csak részleges színhatás érhető el. A hajat előlágyítani kell a következőképpen:60 ml peroxid, 15 g szőkítő por és 30 ml sampon. Használja samponként, hagyja a hajon 5-15 percig a haj érzékenységétől függően! A haj állapotától függően a szín eltérhet, ezért használat előtt, szín és érzékenységi próba ajánlott a haj kevésbé látható részén.

 

Ne használja a Crazy Colort, ha a haja 20%-nál több ősz hajszálat tartalmaz!
Ne használjon lúgos terméket Crazy Colorral kapcsolatban! Felborítja a sav-bázisegyensúlyt.
Ne adjon peroxidot a Crazy Colorhoz!
Ne keverje a Crazy Colort tartós hajfestékkel!

  X
  hiba :-)
  https://www.fodraszkellekek.hu/