Kategóriák
Menü
 
Bevásárlókosár
Jelenleg a kosarad még üres.
Helyezz terméket a KOSÁRBA!
Vissza

Bonacure Oil Miracle Brazilnut Oil kapszula 15x1 ml

Schwarzkopf BC Bonacure Oil Miracle Brazilnut oil kapszula, 15x1 mlNatúr vagy színkezelt hajon, melynek extra ápolásra és fényességre van szüksége.Legfontosabb tudnivalók: Növeli a Brazilnut Oil Hajpakolás hatékonyságát. Mélyen feltölti a hajat, a személyre szabott hajápoló teljesítményért. Fokozza a hajszín ragyogását.

Bonacure Oil Miracle Brazilnut Oil kapszula 15x1 ml leírása ›

 
Ár: 6 470 Ft
(Egyságár: 6 470 Ft/db)
Hűségpont: 64
Kiszerelések
 
Gyártó leírása >
A Schwarzkopf egy világhíres kozmetikai márka hajápolási márka, amely több mint 120 éve képviseli a minőséget, a szakértelmet és az innovációt. Schwarzkopf fogyasztók teljes bizalmát élvezi. A Schwarzkopf az innovációt, a megbízhatóságot, a minőséget, a bizalmat és a kompetenciát jelenti. 
Termécsalád leírása >

Schwarzkopf BC Bonacure Oil Miracle Brazilnut oil kapszula, 15x1 ml

Natúr vagy színkezelt hajon, melynek extra ápolásra és fényességre van szüksége.

Legfontosabb tudnivalók:
Növeli a Brazilnut Oil Hajpakolás hatékonyságát. Mélyen feltölti a hajat, a személyre szabott hajápoló teljesítményért. Fokozza a hajszín ragyogását.

Hogyan működik:
A termékcsaládon belüli legmagasabb brazildió olaj koncentrátummal fokozza a pakolás hajápoló hatását.

Felhasználás:
Mélyen tápláló, kiöblítendő hajpakolás: Keverj össze egy kapszulát 30 ml BC Oil Miracle Brazilnut Oil Hajpakolással. Dolgozd a törülközőszáraz hajhosszba és hajvégekbe. Fésüld át és hagyd hatni 5-10 percig, majd alaposan öblítsd ki.
Hajmosás előtti pakolás (vékonyszálú haj esetén): Oszlasd el egy kapszula tartalmát a tenyeredben, majd vidd fel a hajhosszra és hajvégekre. Hagyd hatni 10 percig, majd meleg vízzel öblítsd ki a hajból és mosd meg a hajat Brazilnut Oil samponnal. (A nagyon hosszú, durva tapintású haj két kapszulát is igényelhet.)

A BC Bonacure örömmel mutatja be az új BC Oil Miracle Brazilnut Oil sorozatot – az olajokkal kényeztető hajápoló rendszert, mely minden hajtípusra és színkezelt hajra is ideális. Amazónia legféltettebb kincsét, a brazildió olajat, Dél-Amerika egyik legmagasabbra növő fafajtájának magvaiból vonják ki. Az új termékek táplálják a hajat, gazdag fényt és simaságot biztosítanak, miközben csodálatosan ragyogóvá teszik a hajszínt, a haj elnehezítése nélkül. A sokoldalú formula tartalmazza a kulcsösszetevőt, a brazildió olajat, melyet finom illatanyagokkal és UV szűrőkkel kombináltunk, hogy hosszan tartó, egyedien érzéki élménnyel kényeztessen minden érzékszervet.

Mondja el véleményét a termékről

Még egyetlen értékelés sem érkezett. Legyen Ön az első aki értékeli a terméket!

X
hiba :-)
https://www.fodraszkellekek.hu/