Kategóriák
Menü
 
Bevásárlókosár
Jelenleg a kosarad még üres.
Helyezz terméket a KOSÁRBA!
Vissza

Alfaparf Evolution of the Color CUBE hajfesték 60 ml

9 x
Az Alfaparf Evolution of the Color hajfesték hihetetlen ragyogásának a 99%- os tisztaságú Kristályosított Mikropigment a titka, amely maximális kényelemet biztosít a festék felvitelénél, végtelen színtartományt, egyszerű használatot. Az Alfaparf Evolution színskála segít a választásban.

Alfaparf Evolution of the Color CUBE hajfesték 60 ml leírása ›

...
Kategória: Hajfesték
Márka: Alfaparf
Termékcsalád: Evolution of The Color
Kiszerelések
 
Ár: 1 790 Ft
Hűségpont: 17
Válaszd ki a színtípust:
Gyártó leírása >
Az ALFAPARF MILANO a professzionális hajfestékek, styling és hajápolási termékek egyik vezető olasz multinacionális gyártója. A céget 1980-ban alapították Milánó közelében, mára 80 országban vannak jelen. Az Alfaparf célja a haj és a bőrápolással foglalkozó szakemberek igényeinek kielégítése és az egész világon. E mellett az Alfaparf a lakosság számára is elérhetővé teszi a porfesszionális termékeit.
Termécsalád leírása >

evo-3d-cube

Az Alfaparf Evolution of the Color hajfesték hihetetlen ragyogásának a 99%- os tisztaságú Kristályosított Mikropigment a titka, amely maximális kényelemet biztosít a festék felvitelénél, végtelen színtartományt, egyszerű használatot. Maximális fedést, és maximált világosító hatást. Használatával fénylő, és csillogó színek, színhűség, természetesség, és a haj egészségének teljes körű védelme biztosított.


A HCI tiszta Kristályosított Mikropigmentek még hatékonyabban és könnyebben tudnak bejutni a haj szerkezetébe. Krémhidrogén jelenlétében e molekulák összekapcsolódnak, új színmolekulák keletkeznek, még nagyobbak, és még koncentráltabbak, amelyek hosszú időn keresztül stabilan a kapilláris rostban maradnak.
Az UV filterek 24 órán keresztül védik a haj színét és egészségét még az erős napsugárzás káros hatásaitól is.

Használati információk:

Alapszín esetén Keverési arány: Az Alfaparf Evolution of the Color hajfesték alapszínei esetén, amelyekbe beletartoznak a szuperszőkítők is, a keverési arány mindig 1:1,5.
Tehát egy tubus Evolution of the Color hajfestékhez, amely 60 ml-es, 90 ml ALFAPARF krémhidrogént kell keverni.
Az így kapott keverék mennyisége 150 ml amely elegendő egy középhosszú haj befestéséhez.

Platinum sorozat esetén a sorozat színeit minden esetben 1:2 arányban kell keverni, tehát egy tubus, azaz 60 ml Evolution of the Color hajfestékhez, 120 ml 40 volumenes (12%) ALFAPARF krémhidrogént kell keverni.

  • Az Alfaparf Evolution festék 9-es színmélységből, a 9.1-es a hamvas árnyalat.
  • A termék kizárólag pontos keverési arányok betartása mellett fejti ki tökéletesen hatását.
  • Az egyik legfontosabb mozzanat a krémhidrogén kiválasztása, amely különösen meghatározó natúr haj világosításánál. 
  • A világosítás mértéke a kiválasztott krémhidrogén tömegszázalékától függ.


Kiszerelés: 60 ml 


Kérdések-Válaszok

Barna eredeti hajam van, amit 10 éve szőkén hordtam. 3-4 hónapja mahagóni rézvöröst festettem. Sajnos 2-3 hajmosás után teljesen kifakul. Kérdésem mennyire tartós ez a festék, ill. melyik színt kellene megrendelnem?
---------------
Sajnos a szőkített hajon nehezen tud megtapadni a hajfesték (bármilyen márkájú hajfesték), ezért is dobja le a színt! Az az igazság, hogy vissza kellene pigmentálni a haját, de ezt inkább fodrásszal lenne érdemes!
Esetleg még megpróbálhat, a vörös szín mellé natúr színt keverni. Ezeknek semmi árnyalatuk nincs, ilyen pl.: a sötét-, közép-, világosbarna vagy a sötét-, közép-, ill. világosszőke, attól függ mennyire szeretne világosat, de valószínű, hogy ezzel is több festésre lenne szükség, hogy jól meg tudjon tapadni. 


Alfaparf CUBE - Barna hajszín festése


Alfaparf CUBE - Hogyan fessünk szőkét?


Alfaparf CUBE - Ősz hajszín festése

 

Mondja el véleményét a termékről

Claudia
/
105 napja
Csodássá teszi a hajat, teljesen elfedi a kezdődő ősz hajszálaimat, és 100-szor tartósabb, mint a gagyi drogériás cuccok! Csak ajánlani tudom mindenkinek. Megfelelő használat mellett csúcstermék!
Anita
/
105 napja
A legeslegjobb márka, soha nem okozott csalódást! Gyönyörűen befogja a hajat, tartós.
Halka
/
105 napja
Csak jót írhatok róla. Előtte próbálgattam másik festékeket is de mióta ez bevált eszembe sem jutott másikat kipróbálni, remélem nem romlik a minősége. Árban sem rossz.
Keller Á.
/
105 napja
Évek óta ezt használom, nekem bevált.
LJ
/
105 napja
Ez a festék a legjobb szerintem.
Dóri
/
105 napja
Én próbáltam ezt a festéket nagyon jól fog és tartós is meg selymes a haj tőle.
Serika
/
105 napja
Évek óta használom a 11.00, 10.31, 0sp kombit 9-es oxival, gyönyörűen tartja a fényét, nem teszi tönkre a hajam, nem lesz betegesen fehér szőke, hanem csillogó szép világos szőke marad, nem sárga és később sem sárgul, csak ajánlani tudom, sok-sok márkát kipróbáltam már, mindig ehhez térek vissza.
Ágnes
/
105 napja
Én már nagyon régóta hű vagyok ehhez az alfaparf hajfestékhez, mert ennél jobb és tartósabb termékkel még nem találkoztam. Remek termék, és az ára is jó, még külön oxigentával is, mert tényleg nagyon tartós hajszínt eredményez.
Timi
/
138 napja
Tartja a színét, nem kopik.

X
hiba :-)
https://www.fodraszkellekek.hu/