KezdőlapRólunk mondtátokVásárlási információkÜgyfélszolgálat
A bevásárlókosarad
   jelenleg még üres.
Név/kulcsszó szerint
Márka szerint
Válassz márkát!
Hajtípus szerint
Válassz hajtípust!
Ti mondtátok rólunk...
Köszönöm a megrendelt termékeket, kipróbáltam nagyon meg vagyok elégedve! Nagyon szép göndör a hajam a göndörítő termékektől, nagyon tetszik nem ragadnak! Ilyen jó minőséget még sehol nem vásároltam! Ezek után csak tőletek fogok rendelni! Nagyon köszönöm!!
---------------
Bien Mónika


Szeretném megköszönni a vásárolt termékeket, és nem utolsó sorban az ajándékot, amit kaptam Önöktől. Kimondhatatlanul megörültem mindennek. Használatnál derült ki, hogy várakozásomnak megfelelő volt minden.  Igazán professzionális a hajszárító, az ampullák, (mindkét fajta) egy-egy csoda:)). Máris észrevehető a javulás. Alig várom már, hogy újból használhassam. Nagyon meg vagyok elégedve, köszönöm Önnek, Mindnyájuknak. További sikereket kívánok munkájukhoz! Üdvözlettel:
---------------
Szilágyi Erzsébet

Sziasztok! Nagyon örülök, hogy végre online is tudok tőletek rendelni. Évek óta nálatok vásárolok, és most már otthonról is meg tudom ezt tenni kényelmesen. Zavartalanul böngészhetek a termékek között, és még kérdezni is tudok egy adott termékről, pont mintha személyesen mentem volna be hozzátok.
---------------
Csomós Kriszti

Édesanyám talált rá az oldalra és rendelt tőletek egy hajpakolást. Isteni illata volt, ezért legközelebb már én is rendeltem, és azóta is hű vásárlótok vagyok.
---------------
Pusztai Anna


Hihetetlen klassz termékek vannak, szeretek ilyen termékek között kutakodni, mert teljesen egyediek, nem tucat termékek. Rendeltem már jónéhány terméket és mondanom sem kell, hogy a minőség klasszisokkal veri a drogériákban vagy áruházláncokban található tömegtermékeket.
Mindenkinek ajánlom!
---------------
Kocsis Anita


Nekem amint a végét járja az én kis megszokott Loreal hajsamponom és balzsamom már adom is le a megrendelést. Pár nap alatt megkapom, ki sem kell mozdulnom otthonról. Számomra ez rendkívül sokat jelent, mert egyrészt ezeket a termékeket máshol nemigen kapni, másrészt nem kell utána járkálnom, a nyakamba véve a várost, hanem pár gombnyomás és megrendelem.
---------------
Bíróné Soós Adrienn


Az egyik kolleganő az irodában akadt rá a neten a webáruházra, és rendelt egy hihetetlenül finom illatú hajbalzsamot. Azóta az egész irodai lánycsapat rákapott és innen rendel, mert így együtt tudjuk leadni a rendelésünket, a szállítási díj vagy ingyenes, vagy osztozni tudunk, így nagyon jól járunk.
---------------
Takács-Bartha Ildikó és a lányok

Sajnos már jópár éve enyhe hajhullással küzdök, és az utóbbi egy évben nehéz is kordában tartanom. Szerencsére Önöknél tényleg nagyon hatásos hajhullásgátló szereket találok, így bízom benne, hogy ezeknek a termékeknek a segítségével sikerül enyhítenem a tüneteken.Eddig csak jót mondhatok.

Köszönettel:
---------------
Dudás IstvánPontosan és korrekten megkaptam a megrendelt szereket. Nagyon örültem a mellékelt ajándéknak is, örömmel használom. Ami külön pozitívum, hogy mikor feltettem egy kérdést levélben az ügyfélszolgálatos kisasszonynak szinte azonnal megérkezett a válasz. Ezúton is köszönöm a segítségüket és a vevőbarát hozzáállásukat!

---------------
Kertesi ImrénéRégebben mindig bejártam a boltba vásárolni, átlagosan egy-másfél havonta egyszer. Mindig egy nagyobb bevásárlást intéztem az általam használt termékekből, de sajnos sokszor éppen nem volt készleten egy-egy termékből. Most sokkal egyszerűbb a dolgom. Feladom az interneten a megrendelésem, a lányok hiánytalanul összekészítik nekem a boltban, és írnak, hogy mikor mehetek érte.
Számomra ez nagy könnyebbség.
---------------
Darányi Andi

Nagyon jók a Wella termékek, mindig jó érzés ezeket használni. Mindig mindent megkapok, amit rendeltem, egyszer még ajándékot is kaptam :)Már többször rendeltem, és ezután is tőletek fogok.
---------------
Schmidt Dorka


Nagyon elégedett vagyok, mert kerestem egy olyan terméket, amit egyszerűen hiába kutattam már régóta égre-földre, egyszerűen sehol nem lehetett kapni. Írtam egy üzenetet az ügyfélszolgálatos hölgynek, és néhány nap alatt már kaptam is a választ, hogy beszerezték, mehetek érte a boltba, vagy elküldik futárral. Tényleg nagyon örülök neki, mert imádom ezt a terméket, és nehezen mondtam volna le róla végleg. Köszönöm még egyszer.
---------------
Cs. Éva

Kattints és mondd el Te is mik a tapasztalataid!
 
TOP 3 termék
Yunsey Radical Glue ultraerős hajformázó gél
2 070 FT
Spatula Acryl Stella 8202
320 FT
Alapozószivacs háromszög 905 1db-os
150 FT