KezdőlapRólunk mondtátokVásárlási információkÜgyfélszolgálat
A bevásárlókosarad
   jelenleg még üres.
Név/kulcsszó szerint
Márka szerint
Válassz márkát!
Hajtípus szerint
Válassz hajtípust!
fodrászcikk, fodrászkellék, fodrász kellék, fodrászkellékek, fodrász kellékek, fodrászkellék szaküzlet, fodrászcikkek

L'oreal

Rendezési elv:
Termék neve (ABC)
A L’ORÉAL úgy a világpiacon, mint Magyarországon a kozmetikai ipar vezetői között van. Szakértelmét és kutatási forrásait világszerte teljes mértékben alárendeli a férfiak és nők jólétének érdekében végzett munkáknak. A Loreal Eltökélten folytatja márkaportfóliójuk erősítését innovatív termékekkel, valamint megfelel minden idők legszigorúbb minőségi és termékbiztonsági szabványainak.
Válassz!
Válassz!
Válassz!
150 ml 3 450 FT
db
Dús volumen szuper erős fixálással. Ragyogó, ápolt haj. UV filtere megvédi a hajat a környezet ártalmas hatásaival szemben.
250 ml 3 450 FT
db
Szuper csillogás. Sziporkázó fény közepes rögzítéssel. A hullámos vagy egyenes haj szépségének kiemeléséhez. Rendkívül gyorsan felszívódik. Tartás: közepes.
125 ml 3 450 FT
db
Táplálja és puhítja a száraz, göndör tincseket. A ha tapintása természetes, csillogása és volumene hosszantartó lesz. Megakadályozza a hajszálak kiszöszösödését. Használat: vigyük fel a terméket törölközőszáraz hajra úgy, hogy minden egyes tincset ujjaink között alakítunk ki, ezután hagyjuk a hajat szabad levegőn megszáradni, majd szárítsuk meg diffúzerrel. Alma illattal. Tartás: rugalmas.
150 ml 4 500 FT
db
Táplálja és csillogóvá varázsolja a hajat. Megakadályozza a kiszöszösödést. Használat: vigyünk fel 2-3 nyomásnyi terméket a megmosott és törölközőszáraz hajra, oszlassuk el egyenletesen a hajhosszon és a hajvégeken, majd kezdjük meg a hajformázást. Vanília illattal.
125 ml 4 500 FT
db
Táplálja a hajat, megakadályozza a kiszöszösödését. Tökéletesen simává varázsol. Megóvja a hajat a sütővas és a szárító hőjétől. Használat: vigyük fel a terméket tincsről tincsre a törölközőszáraz hajra. Szárítsuk meg és formázzuk.
200 ml 4 500 FT
db
250 ml 2 430 FT
db
Hőre aktivizálódó, speciálisan lapvashoz kifejlesztve, védi a hajat a hő károsító hatásától. Tükörsima, fényes, puha tapintású haj.
150 ml 3 450 FT
db
50 ml 3 450 FT
db
A már elkészült frizura tincsesítéséhez, vagy lesimításához, a formázás befejezéseként. Extra fényes hatás.
Alkalmazás: Melegítsünk fel egy kis mennyiséget a tenyerünkben, majd dolgozzuk el az ujjainkkal tincsről tincsre haladva a borzolt, kócos hatásért.
50 ml 3 450 FT
db
Természetes módon kontrollálja a hullámokat, simítja és fényessé varázsolja a hajat. A haj puha lesz, természetes esésű és ragyogóan fényes. Használat: vigyen fel mogyorónyit a krémből megmosott, törölközőszáraz hajra, ujjaival oszlassa el a terméket egyenletesen a hajhosszon és a hajvégeken, majd folytassa a hajszárítást a szokásos módon.
150 ml 3 450 FT
db
125 ml 2 430 FT
db
50 ml 2 430 FT
db
150 ml 2 430 FT
db
Ideális göndörített, hullámosított, berakott frizurákhoz. Hőre aktiválódó fixáló spray. Különösen vastagszálú hajra ajánlott. Erős tartást, volument biztosít a hajnak, könnyen kifésülhető. Természetes tartást ad.
125 ml 3 450 FT
db
Dús hatást és vastagságot ad a vékony szálú hajnak. Volument és textúrát adó spray, amely természetes és rugalmas tartást biztosít a hajnak. Ideális vékonyszálú és töredezett haj esetén. Védi a hajat a hő káros hatásaival szemben. Nem hagy maradványokat a hajban, kifésülhető a hajból, így a frizura újra és újra átformázható.
125 ml 3 450 FT
db
Egyszerre emeli és dúsítja a hajat. Nem zsírosít. Rugalmas, természetes tartást adva emeli meg a hajtöveket. Ez az egyedülálló hab spray anélkül hoz létre volument, hogy elnehezítené a hajszálakat.
250 ml 3 450 FT
db
300 ml 3 700 FT
db

Frissítve: Thursday, 17 April 2014 21:44
L'oreal szűrő
Válassz!
Válassz!
Válassz!


TOP 3 L'oreal
L'oreal sampon shine blond szőke hajra
2 680 FT
L'oréal sampon liss unlimited hajkiegyenesítő
3 450 FT
TECNI.ART Air Fix hajlakk teljes rögzítéshez, erős
3 850 FT
Milyen céllal kerültél az oldalra?