KezdőlapRólunk mondtátokVásárlási információkÜgyfélszolgálat
A bevásárlókosarad
   jelenleg még üres.
Név/kulcsszó szerint
Márka szerint
Válassz márkát!
Hajtípus szerint
Válassz hajtípust!
fodrászcikkek, fodrászcikk, fodrász kellékek, fodrász kellék, fodrászkellék szaküzlet, fodrászkellékek, fodrászkellék

L'oreal

Rendezési elv:
Termék neve (ABC)
A L’ORÉAL úgy a világpiacon, mint Magyarországon a kozmetikai ipar vezetői között van. Szakértelmét és kutatási forrásait világszerte teljes mértékben alárendeli a férfiak és nők jólétének érdekében végzett munkáknak. A Loreal Eltökélten folytatja márkaportfóliójuk erősítését innovatív termékekkel, valamint megfelel minden idők legszigorúbb minőségi és termékbiztonsági szabványainak.
Válassz!
Válassz!
Válassz!
Rendezett, fénylő, mégis könnyed esésű haj.
A közvetlenül a használat előtt összekeverendő krém és zselé ereje tökéletes formázást, valamint kifogástalan ápoló hatást biztosít. Krém + gél Intra-Cylane tartalommal. 72 órán át tartó volumen a haj természetes mozgásának megőrzésével. SLEEK & SWING: Kisimítja a hajat és rendezett volumenű frizurát eredményez, miközben megőrzi a haj természetes mozgását. Párataszító hatású és véd a szöszösödéstől.
150 ml 3 630 FT
db
Antisztatikus védelem és 24 órás párataszító hatás az ionos semlegesítő rendszernek köszönhetően. Védi a hajat a visszagöndörödéstől. Hosszan tartó erős fixálás. Erős tartás merevség nélkül. Az új hi-shine fényfokozó komplex gyönyörű ragyogást kölcsönös a hajnak. Ideális göndör, hullámos és szöszösödő hajra.
400 ml 3 850 FT
db
Célzott, szuper erős tartás. Hajtógáz nélküli, finom permet. Frizura befejezéséhez, szupererős rögzítéséhez. Precíz felvitelt tesz lehetővé. Pumpás spray. Szuper erős tartást biztosít. UV szűrője megvédi a hajat a környezet káros hatásaival szemben. Nem hagy maradványokat a hajon.
200 ml 3 450 FT
db
Hajlakk helyi rögzítéshez.
A Fix Design ideális bármely frizura befejezéséhez és azonnali, szupererős rögzítéséhez. UV-szűrőt tartalmaz, mely védelmet nyújt a káros ibolyántúli sugarak ellen. Maradványmentes, hajmosáskor teljesen eltűnik a hajból.
750 ml 4 710 FT
db
Sűrű zselé, betonerős rögzítés. Rövid, lesimított vagy tincses frizurához. Kristálytiszta textúra. Villámgyors száradás maradványanyag nélkül. Extra erős építő hajzselé, amely formázza a hajat és kihangsúlyozza a kívánt részeket. Alkalmas vastagszálú haj megzabolázására is. Selymessé és puhává varázsolja a hajat. Tiszta, friss illatú.
200 ml 3 450 FT
db
Rugalmas tartást ad a hajnak. Állaga a zselé és a wax között van. Praktikus csomagolás, gyors és gazdaságos használat. Csökkentett alkoholtartalom a természetesen fényért. Könnyű hajzselé, amely tartást, textúrát és formázhatóságot biztosít anélkül, hogy megkeményítené a tincseket. UV szűrője megvédi a hajat a nap káros hatásaitól.
100 ml 3 450 FT
db
Loreal Professionel TECNI.ART Fresh Dust tartást adó száraz sampon.
Tartást adó száraz sampon. Volument, könnyed textúrát és hosszantartó hatást biztosít. Nem nehezíti el haját, friss érzést hagy maga után. A szárazsampon a szépségipar egyik legnagyobb ajándéka a zsíros hajúak számára, még akkor is, ha nem nem teljesen pont olyan eredménnyel szolgál, mint ha hajat mostál volna.
150 ml 3 450 FT
db
Dús volumen szuper erős fixálással. Ragyogó, ápolt haj. UV filtere megvédi a hajat a környezet ártalmas hatásaival szemben.
400 ml 3 800 FT
db

- Tápláló hajhab a kontúros hullámokért és loknikért
- Közepes-és vastagszálú göndör hajra ajánljuk
- Szuper-definiáltak, tápláltak, fényesek, intenzívek lesznek a göndör fürtök
- Krémes textúra, mely nem nehezíti el a hajat
- Természetes lágyságot ad a hajnak
- A tökéletes hatás elérésének érdekében használja együtt a Siren Waves elasztikus krémgéllel

Használat:- Egyenletesen ossza el nedves haján a Hollywood Waves Spiral Queen tápláló hajgöndörító habot- Szárítsa haját diffúzorral, vagy hagyja magától megszáradni

Tipp:- Használja a Siren Waves terméket a még kifinomultebb külsőért- Miután megszárította a haját, dolgozzon el a kezésn egy kevés Siren Waves krémgélt- Oszlassa el a haján hajközéptől a hajvégekig

150 ml 2 850 FT
db

Loreal Professionnel Tecni.Art Hollywood Waves Spiral Queen tápláló hajgöndörító hab.
Tápláló hajhab a kontúros hullámokért és loknikért. Közepes-és vastagszálú göndör hajra ajánljuk. Szuper-definiáltak, tápláltak, fényesek, intenzívek lesznek a göndör fürtök. Krémes textúra, mely nem nehezíti el a hajat

200 ml 2 850 FT
db
- Próbálja ki az új láthatatlan Loreal Professionel száraz sampont!
- A Morning After Dust száraz sampon spray használatával újjáéled a frizurája
- A száraz sampon spray csodálatos illattal kápráztatja el a környezetét, amely 24 órán keresztül folyamatosan érződik*
- Hosszantartó friss érzést biztosít- Nem hagy maradványokat a hajban
- Használata után a haj tapintása és illata olyan lesz, mint ha frissen mosta volna meg

* Műszeres méréssel alátámasztott eredmény
200 ml 3 450 FT
db
Ideális göndörített, hullámosított, berakott frizurákhoz. Hőre aktiválódó fixáló spray. Különösen vastagszálú hajra ajánlott. Erős tartást, volument biztosít a hajnak, könnyen kifésülhető. Természetes tartást ad.
125 ml 3 450 FT
db
Loreal Professionnel Tecni.Art Stiff Paste hajformázó paszta.
Egy új paszta a L'oreal-tól. Szélsőséges, városias külsőt biztosít. Matt hatású. Erős tartás egész nap. Könnyű felvinni és könnyű kimosni.
75 ml 2 710 FT
db
Loreal Professionel Tecni.Art Super Dust textúrát és volument biztosító púder.
A legjobb vastag szálú vagy normál hajra. Tömegnövelő effekt. Megemeli a hajat a hajtöveknél. Soha nem látott volument biztosít a hajnak. Matt hatás.
7 g 2 790 FT
db
Dús hatást és vastagságot ad a vékony szálú hajnak. Volument és textúrát adó spray, amely természetes és rugalmas tartást biztosít a hajnak. Ideális vékonyszálú és töredezett haj esetén. Védi a hajat a hő káros hatásaival szemben. Nem hagy maradványokat a hajban, kifésülhető a hajból, így a frizura újra és újra átformázható.
125 ml 3 450 FT
db
Egyszerre emeli és dúsítja a hajat. Nem zsírosít. Rugalmas, természetes tartást adva emeli meg a hajtöveket. Ez az egyedülálló hab spray anélkül hoz létre volument, hogy elnehezítené a hajszálakat.
250 ml 3 630 FT
db
Loreal Professionnel Tecni.Art Wild Stylers Beach Waves textúráló só spray.
Éppen most jöttem a strandról hatás. Zilált szexy frizura. Matt hatás (nem fényes). Minden hajtipusra. Használja együtt más formázó termékekkel a még mattabb hatásért.
150 ml 3 640 FT
db
Loreal Professionel Tecni.Art Wild Stylers Crepage de Chignon ásványi púder spray.
Közepes fixálás. Tartást és volument ad a hajnak. Matt hatás.
200 ml 3 640 FT
db
Loreal Professionel Tecni.Art Wild Stylers Depolish újraformázható hajzselé.
Matt hatású zselé. Formázza újra haját határok nélkül. Használja száraz hajon. Tökéletes rövid frizurákoz.
100 ml 3 640 FT
db
Loreal Professionel Tecni.Art Wild Stylers Scruff Me könnyű tartást adó zselé.
Lágy tartás. Könnyű formázhatóság a kócos hatásért. Akár 24 órás hatás. Laza tartás a zilált frizuráért.
150 ml 3 640 FT
db

Frissítve: Saturday, 24 June 2017 12:08
L'oreal szűrő
Válassz!
Válassz!
Válassz!
TOP 3 L'oreal
L'oréal fénysampon ezüst
2 680 FT
Adagolópumpa L'oreal 750ml-es flakonhoz, balzsamhoz
910 FT
L'oréal balzsam absolut repair lipidium erősen igénybevett hajra
3 020 FT