KezdőlapRólunk mondtátokVásárlási információkÜgyfélszolgálat
A bevásárlókosarad
   jelenleg még üres.
Név/kulcsszó szerint
Márka szerint
Válassz márkát!
Hajtípus szerint
Válassz hajtípust!
fodrászkellék, fodrászkellék szaküzlet, fodrász kellék, fodrászcikk, fodrászcikkek, fodrászkellékek, fodrász kellékek

L'oréal efassor hajradírNagyításhoz kattints!
Festett hajszín eltávolító hajradír.

Alkalmazása:

1. Radírozás esetében csomómentesen keverjük el a tasak port 60ml meleg vízzel egy műanyag tálban és a semleges szín eléréséig hagyjuk a hajon 5- től 20 percig.
2. Két tónusig történő tisztítás esetében keverjük el a tasak port 75ml 6%-os L’Oréal Professionnel Oxydant-tal. Egyenletesen eloszlatva hagyjuk a hajon 15-től 40 percig.
3. Két tónusnál több világosítás esetében a tisztítást úgy végezzük, hogy a tasak port 75ml 9%-os Oxydant-tal keverjük el, és egyenletesen eloszlatva hagyjuk a hajon 35-től 60 percig.

Száraz, nem megmosott hajra vigyük fel a kikevert masszát ecsettel vagy szivaccsal, esetenként kis mennyiségű sampon hozzáadásával is használhatjuk, elkerülve azokat a részeket, amelyeket nem kívánunk tisztítani vagy radírozni.
A megfelelő eredmény elérése után színrögzítő samponnal mossuk meg a hajat, majd gondosan öblítsük le. Ezek után a megszárított hajon a festés megkezdhető.
28 gr 860 FT
db  
Hűségpont: 8.6 /db
Nekem kb egy éve fekete a hajam és most használtam a haj radírt mennyi idő múlva lehet még egyszer használnom a hajradírt?
---------------
Ha feketét szedett le, akkor azt hidrogénnel van értelme, de ezt nem lehet naponta! Kérdés, hogy mennyire világos színt szeretne. Ezt általában egy lépésben szokták használni, mert utána illik befesteni a hajat, mert nem lesz szalonképes! Esetleg ezt egy világosabb színre lehetne, de ami még lefedi a nem szép végeredményt. Aztán utána bármikor lehet újra alkalmazni, de akkor már az új festékréteget is le kell szedni. Viszont ha most történt a színleszedés, de még mindig sötétnek ítéli, gyengébb hidrogénnel és samponnal keverve megismételhető, de figyelni kell folyamatosan a hajat!
Befestettem kb. 1 éve a hajam feketére (sajnos, és eléggé megritkult tőle), de már egy jó fél éve elkezdtem lenöveszteni, és középbarna hajfestékkel festem a tövét, hogy ne legyen annyira feltűnő. Ha ezzel a hajradírral kivilágosíttatnám a hajam, akkor törne tőle a hajvégem vagy nem? Mennyire lenne káros?
---------------
Miután fekete színtől szeretne megszabadulni, főleg, hogy több réteg festéktől, a tapasztalat azt mutatja hogy a radírozás egyszeri alkalmazása kevés. Persze ez attól is függ, hogy mennyire van kikopva.
Sajnos ez is vegyi eljárás, annak ellenére, hogy sokkal kímélőbb mint a szőkítőporos festék eltávolítás, ezért valószínű, hogy megtörné a hajvégeket.
Mi a különbség a tisztítás és a radírozás között? Egy tasak tartalma normál mennyisegű vállig erő hajon mennyit fed? A többéves festett feketét is leszedi?
---------------
Radírozás a vízzel történő keverést jelenti, tisztításnál hidrogén-peroxidot használnak.
Látatlanban nehéz eldönteni, hogy mennyi lenne elég a hajára, azt gondolom talán két csomag elegendő lesz.
Az a tapasztalat, hogy fekete hajon egyszeri alkalmazás nem tudja leszedni a festéket (pláne ha több éves hajfestésről van szó). A hidrogén-peroxid erősségétől is függ, hogy milyen színmélység lesz a végeredmény, amennyiben sikerül a fekete festéket "megbontani". A fekete és a barna hajfesték is rézvörösre kopik. Természetesen a festék eltávolítása után újra be kell festeni a hajat a kívánt árnyalatra.
Fekete hajszínt szeretnék eltávolítani. Biztosan rámehetek a hajra a 9%-os eleggyel elsőre?
---------------
Az Efassor hajradírnál az a tapasztalat, hogy a fekete festéket egyszeri alkalmazással nem biztos, hogy el lehet távolítani, főleg ha sok réteg festékről van szó. Rámehet 9%-os oxival, de csak első alkalommal és én még azt is hígítanám egy kicsit vízzel. Ha még szükséges további alkalmazás, akkor már csak maximum 6%-ost javasolnék!
Az lenne a kérdésem, hogy mi a különbség a három alkalmazás között?
Én feketéből szeretném az eredeti hajszínemet előhozni, ami sötétbarna. Ha a legelső alkalmazási módot használom, sikert érek el vele?

---------------
A három különböző alkalmazással más színmélységet lehet elérni. Meg lehet próbálni a vizes alkalmazást, de tapasztalat szerint a fekete festéket nem tudja megmozdítani.
A hidrogén-peroxiddal történő színleszedésnél a fekete vöröses színre kopik, úgyhogy az eljárás végén mindenképpen be kell festeni a hajat a kívánt színre.
Kb. háromszor volt feketére festve a hajam. Ha a 9%os oxival keverve mondjuk 50 percig hagyom fent a hajamon, kb milyen árnyalatot kapok? Világosbarna, szőke? Egyszer leszivattuk a hajam, és szőke lett a sötétbarnából... a fekete előtt barnás hajam volt.
---------------
Ha nincs erősen megtapadva a fekete hajfesték, és meg tudja bontani a a festékpigmenteket az Efassor, gyakorlatilag a rézvöröstől a sárgás szőkéig bármi lehet az eredmény. Ha nem az a cél, hogy világos szőke legyen, figyelni kell, hogy hogyan reagál a festékre a keverék, és ha megvan a kellő színmélység, hamarabb is le lehet mosni, nem biztos, hogy szükséges lesz 50 perc. Természetesen utána át kellene festeni a hajat a kívánt árnyalatra.
Befestettem több mint egy hónapja "sötétbarna" festékkel a hajam...de fekete lett...és sötét gesztenyebarna hajat szeretnék most, de ahhoz előbb világosítani kéne. Nagyon kevés, vékonyszálú a hajam. Ha ezzel a hajradírral kivilágosíttatnám a hajam, akkor törne tőle a hajvégem?
---------------
Tapasztalat szerint sajnos még ez a kímélő festék eltávolító eljárás is meggyötri a hajvégeket. Az alkalmazás után javasolt hajpakolás használata, és esetleg vágni a hajvégekből.
2 évig kezdetben rezes, majd sötétebb vörösre volt festve a hajam (alaphajszínem sötétszőke), majd nyártól kezdve barnával, jelenleg vörösessötétbarna szerű. Az a kérdésem, hogy ezzel a hajradírral meg tudnék-e szabadulni a vöröstől, hogy utána ha befestem, ne legyen vöröses? Esetleg más termék ajánlott? Félek attól, hogy narancssárga lesz az eredmény, de nem szeretnék sötét hajat sem.
---------------
A festék eltávolítás után szinte biztos, hogy narancsos lesz a végeredmény, bármelyik terméket is használja. Az Efassor jó minőségű festék eltávolító por, és igazából a végeredmény attól függ, hogy mennyire vörös festéket kell leszedni, és milyen erős hidrogén-peroxidot használ hozzá.

Az alkalmazása után a végeredménynél mindenképp egy kicsit sötétebb színmélységű hamvas hajfestéket érdemes használni, hogy jól lefedje a nem túl szép hajszínt, pláne ha egy picit foltosra sikerül. A hamvas pedig tompítja a vöröses árnyalatot.
Itt eddig csak fekete vagy sötétre festett hajúak kérdeztek. Az én esetem épp a fordítottja: világos szőkét le lehet "radírozni" az eredeti sötét szőke ill, világos barna szín elérése érdekében?
---------------
Sajnos nem, csak azt lehet leszedni vagy leradírozni amit felvittünk a hajra.
A szőkítés során kiszedjük a színpigmenteket a hajból, tehát már nincs mit leszedni. Az Ön esetében a visszafestés a megoldás, sőt, ha nagyon világosszőke a haja, az előpigmentálás is javasolt!
Mondd el véleményed a termékrõl!

Már használtad ezt a terméket? Értékeld és oszd meg másokkal a véleményedet róla! Válassz egy értéket 5 (legjobb) és 0 (nagyon gyenge) között.
Ide írd a véleményed

Karakterszám:

2017 máj. 12

Értékelés: 5
Hello
Én kb 1 éve festem sötétvörösre a sötétszőke hajam. Lassan lenövesztéssel vissza szeretnék menni a saját színemre, de az úgy elég csúnya ha sötétvörösre nő a szőke lenövés, ezért legalább néhány árnyalatot akarok világosítani.
Most ilyen elég kopott rozsdás árnyalatban van már nem oylan vörös, kb 2 hónapja nem festem. Szeretnék ebből ilyen ginger szerű szint kapni. Vagy igazából mindgy, csak halványabb legyen, hogy jobban kontrasztba legyen a lenövésemmel.Csak attól félek hogy tarka leszek.
Majdnem mellig érő töredezett hajam van. Hány tasak kell ahhoz hogy szép egyenletese színt kapjak? Köszi a választ

2014 ápr. 13

Értékelés: 3
Nekem több mint 2 éve festett kékesfekete a hajam, s ettől a színtől szeretnék megszabadulni. Az eredeti hajszínem sötétszőke-világosbarna. Kb. ezt a végeredményt szeretném elérni. Az Efassor hajradírt szeretném kipróbálni. A hajam legalább 60 cm hosszú, és arra kérnék tanácsot, hogy hány eljárás során szedné ki a kékesfeketét a hajamból, illetve a hajhosszúság miatt egy eljárás során mennyi tasakot keverjek ki és hány %-os oxival? Valamint abban kérnék még segítséget, hogy a színleszedés után milyen árnyalatú festéket vigyek fel a természetes hajszínem eléréséhez? Segítségeteket és tanácsaitokat előre is köszönöm!

2013 nov. 18

Értékelés: 0
8 éve fekete a hajam,a csípőmig ér . Fodrászok nem vállalják, eredeti hajszínem barna,-sötét barna. Szeretném kb azt a szín vagy világosabbat kapni. Hogy csináljam. 2 zacskóval elég? Meg hány % os oxival szerintetek?

2013 nov. 7

Értékelés: 5
Okt 25. kérdésre válasz:
Sajnos nem, csak azt lehet leszedni vagy leradírozni amit felvittünk a hajra. A szőkítés során kiszedjük a színpigmenteket a hajból, tehát már nincs mit leszedni. Esetedben a visszafestés a megoldás, sőt, ha nagyon világosszőke a hajad, az előpigmentálás is javasolt!
sszgabii
2013 nov. 6

Értékelés: 3
Sziasztok! Elolvastam az eddigieket, de nem vagyok benne biztos, hogy választ kaptam volna a még fel nem tett kérdésemre. Idén február óta színezem a hajam (ami eredetileg sötétszőke, vagy annál kicsit világosabb) "arany-rézvörös" színűre. Szeretném visszakapni az eredeti hajszínemet. Ha az első, vizes alkalmazást választom, akkor visszakaphatom? Mert mégis csak színezve volt.

2013 okt. 31

Értékelés: 0
én világos szőkében szeretném látni a hajam. Sajnos ősz részek is vannak benne. kb 4 hetente festem kész festékekkel. Mindig szürke lesz, mindig. Bármit is kenek rá, akár 11-est 10-est, de 9.00-t is kentem az is szürke lett csak sötétebb. A radirra gondoltam, hogy leszedem, de félek hogy ujbóli festésnél megint szürke lesz. Mi lehet a bibi? Leradirozzam és kenjem be 10sel? Hátközépig érő a hajam hány radir kellene rá? köszi

2013 okt. 25

Értékelés: 5
Érdeklődnék, hogy szőkített hajat is visszalehet ezekkel a készítményekkel az eredeti színre változtatni vagy csak a sötét hajfestéket távolítja el?

2013 szept. 28

Értékelés: 3
Sziasztok! Nekem tegnap lett megcsinálva a hajam Effasor hajradírral, 6%os oxi lett hozzákeverve,majd Majiral 7.1 és Majira 8.2-es színű festék lett rákenve. Hát a hajam minden színt játszik,csak azt nem amit el szerettünk volna érni. Mikor használhatok legközelebb Efassort és lehet e keverni ugyanúgy oxival vagy elég már vízzel? (érzem,h kicsit megviselte a hajam,pedig előtte gyönyörű erős és fénylő volt).És a legközelebb festés befedi a hajat? A legnagyobb gondom,h a vörös árnyalati is meglátszanak a hajamban,és én rühellem a vörös hajszínt. Köszönöm előre is a segítséget!

2013 szept. 22

Értékelés: 3
Sziasztok!
Nem vélemény hanem kérdés.
Kb fél éve fekete a hajam és szeretném vissza kapni az eredeti hajszínem.
Ha ezt a szert használom lehet újra szőkésbarna a hajam?
Előre is köszi: Tina
Mana
2013 ápr. 5

Értékelés: 5
Sziasztok, nem értékelés, hanem egy kérdésem lenne, remélem jó helyre írok.
Egy remek fodrász ombre hajat csinált a rövid hajamból, leszívatta a végét, és csak mixtont festett a hajamra, ami ugye egy hét után mindig lekopott, kb. 3x lett a mixton újra és újra felkenve, mire a mixtonhoz 1.11 alfaparfos festéket is nyomutnk, először keveset, akkor újra kizöldültem kb. két hét után, másodszor már kicsivel több festéket. Ezek előtt nem volt festve a hajam. 6os vagy 9es oxigenta kell a porhoz? És kb. hány percig hagyjam hatni a radírt? Vagy esetleg, mivel csak kétszer volt festve a hajam elég vízzel keverni? Hozzáteszem most két hete volt festve, de már jelentkeznek a zöld árnyalatok itt ott. A radír után egy rezes, vöröses barnát szeretnék. A port csak a loreal-os oxival lehet keverni? Tanácsokat előre is köszönöm.

2013 márc. 19

Értékelés: 5
Az Effasor oxival intenzívebb színleszedésre képes mint vízzel.
Természetesen az, hogy víz vagy oxigenta szükséges-e hozzá, attól függ, hogy hány színmélységet kell eltávolítani. A végeredmény valószínű, hogy rezes lenne (vöröses), tehát ezt az árnyalatot kell majd lefedni a kívánt színre. A hajtövet ki kell hagyni, csak a festett részen alkalmazható, ha sok réteg festék van a hajon, célszerű a hajvégektől kezdeni a színleszedést. Az oxigenta mellé is lehet egy kis vizet keverni, hogy homogénebb legyen az anyag így egyenletesebben lehet felhordani, nehogy foltos legyen a végeredmény.
Üdv,
Edina
Fodrászkellékek.hu

2013 márc. 17

Értékelés: 5
Leszeretném szedetni a hajamról az 5.00-ás indola natúr barnáját nagyon hasonlít az én természetes hajszínemhez de ettől világosabbat szeretnék karamell barnát és nemtudom, hogy ez lehetséges-e milyen színt fogok kapni? Egyébként van már lenövésem olyan 2-3 centi hogy kezdjek hozzá vízzel vagy oxival keverjem ki?

2013 febr. 23

Értékelés: 5
Ajánlom mindenkinek ,szerintem hosszú hajat azért bízzátok a fodrászra, ne fogjatok otthon hozzá egyedül,foltos lehet,csipesz,haj feltűzése felejtős!Barnát tisztítottam 6%-os oxi-val nagyon szépen és gyorsan dolgozik , ráadásul vékony szálú haj volt és nem viselte meg a hajat nem tört el nem lett száraz!

2013 febr. 22

Értékelés: 5
Sziasztok!
Rengeteg hajszínem volt már, többek közt szőke is.
Most kékesfekete hajam van, aminek fölül gyönyörű színe van(ez a friss hajam, ami lenőtt és nem volt szőkítve), viszont az a rész, ami szőkítve volt, minden hajfestéket ledob magáról egyetlen hajmosás alatt, és tejcsoki színe lesz. Most vörös (piros) hajat szeretnék. Ha belevágok, és használom ezt a terméket, elég lenne egyszer használni ahhoz, hogy utána a "piros" hajfesték befogja a hajamat?
Nagyon fontos lenne a válasz! Előre is köszönöm!
darklie
2013 febr. 21

Értékelés: 3
2 éve festem a hajam feketére L'oreal Sublime Mousse-al (ami sokat erősített rajta) viszont szeretném visszakapni az eredeti hajszínem, ami világos barna/sötét szőke. A minap bementem egy fodrászkellékesbe de ott azt mondták, hogy az ott forgalmazott termék az ilyen színezőt nem szedi le. Nem szívesen mennék fodrászhoz a megoldásért ami leszívatás lenne, mert félek hogy az nagyon roncsolná a hajamat.
Ezzel sikerülne valami eredményt elérni? És hogy alkalmazzam? (Hátközépig érő hajam van)

2013 febr. 1

Értékelés: 4
Nekem 6-7 festésnyi sötétbarnát, ami feketének tűnt, szedett le 9-es oxyval. Egész szépen lejött, persze a tövekhez közelebb, ahol kevesebb réteg sötét festék volt, világosabb lett. Rókavörösre kopott, de egy trendi rézszín festékkel sikerült egységesre festeni. A vége valamennyire eltöredezett, de egy tépett fazon azon is segített. Szval összességében ez jó megoldás, bár jobb elkerülni a meggondolatlanul sötét hajfestést azt hiszem.
Orsyna
2013 jan. 18

Értékelés: 5
Szuper!Nem hittem volna hogy kiszedi a sötétvörös hajfestéket ami már régóta benne volt a hajamban.De kivitte majdnem szőke lett a hajam sárgás szőke.Ahol világosabb volt ott világosabb lett.Elég nehéz felvinni de hatásos.9%-os oxival csináltam.
D_Mancika
2012 dec. 19

Értékelés: 4
Köszi! Azt még elárulod, a fenn leírt verziók közül melyikkel csináltad? (1. sima vízzel, 2. 6 %-os Loreal oxigentával, 3. 9 %-os Oxydant-tal)
És hogy hány tasak volt elég a hajadra?
Úgy kell felvinni, mit a festéket?
Előre is köszi a választ!

2012 dec. 19

Értékelés: 5
Szia!
Nekem leszedte a sötétbarnát, és olyan narancsos rézvörös lett. Ha az nem jó, akkor rá kell festeni azt a színt, amit szeretnél utána.
D_Mancika
2012 dec. 18

Értékelés: 3
Sziasztok! Sötétbarnás vöröses árnyalatra festett derékig érő hajról is leszedi a festéket? Otthon, egyedül lehet vele boldogulni? Foltos lesz a végeredmény? (Sima vörösre szeretném festeni a hajamat.)

2012 dec. 15

Értékelés: 1
Én 9% os oxival használtam a sötétbarna hajamra, az eredmény karasztrófa. Undoritó vörös amit szőkitőporral, se festékkel me, tudtam eltávolitani, a sötétebb barna festék is alig tapadt meg rajta :(

2012 dec. 14

Értékelés: 5
Sziasztok.Most használtam először ezt a terméket,mi vízzel hígítva csináltuk a tesómmal.Sötétbarnára volt festve a hajam ami fekete lett inkább:( Örülök,nagyon jó ez a termék,ajánlom mindenkinek:) ,leszedte a sötét színt,igaz most olyan réz vörös,de nekem így is tetszik:)) Nem vettem színt mert nem tudtam,hogy milyenre szívja le.Vágjatok bele nyugodtan csajok,nem kell ide fodrász......Puszi

2012 okt. 18

Értékelés: 4
Nekem kb egy éve fekete a hajam és most használtam a haj radírt mennyi idő múlva lehet még egyszer használnom a haj radírt?

2012 szept. 10

Értékelés: 5
Fekete eltávolítására tökéletesen alkalmas a sima vizes keverék, még így is vörösre-sárgára világosítja a hajat, semmiképpen sem ajánlanám az oxydant-ot mellé, hacsak nem szeretne valaki szőke lenni. Arról nem is beszélve, hogy a vizes keverék a hajat sem roncsolja annyira.

2012 aug. 14

Értékelés: 5
Ötször volt festve a hajam színezővel. Most barnás árnyalata de már elég kopott. Ha ezt a hajradírt egyszer használom milyen eredményt fogok elérni? Hogyan kaphatnám vissza az eredeti hajszínem? Az eredeti hajszínem szőkés barna de még nem találtam olyan festéket ami hasonlítana hozzá.

2012 júl. 20

Értékelés: 4
3x volt közép vörösre befestve a hajam előtte egy évig barna voltam, az lenne a kérdésem, hogy leszedi-e az eredeti hajszínemre (ami közép barna)? Vagy csak a vöröset szedi le? Nem szeretnék narancssárga hajat. Köszönöm a választ előre is!
nikibarany
2012 ápr. 3

Értékelés: 0
Én kiprobáltam fekete hajamra 6%-ossal de az eredmény szörnyü lett....2-szer festettem és sárga lett a hakam töle.magyon szomotu lettem :( olyan lett a hajam mint a szalma kiszáritotta nagyon.

2012 jan. 8

Értékelés: 5
hatásos nagyon.kicsit megtörte a hajvégemet,de nem vészes ,1-2 cm vágás után újra tökéletes lett a hajam :)

2011 szept. 15

Értékelés: 5
Nagyon jó! Nem roncsolja a hajat egyáltalán! Én majd húsz évig voltam fekete,és már az első használatnál klasszul leradírozta a feketét!!! Nem roncsolta el a hajat!!!

2011 júl. 4

Értékelés: 5
Nekem bevált, szerintem nagyon jó, és hatásos.
Ehez a termékhez ajánljuk
Frissítve: Saturday, 24 June 2017 12:15
TOP 3 L'oreal
L'oréal Infinium hajlakk Ultimate 4
4 460 FT
TECNI.ART Density Material wax
3 450 FT
TECNI.ART Hollywood Waves Spiral Queen tápláló hajhab hullámos, göndör tincsekért
2 850 FT