KezdőlapRólunk mondtátokVásárlási információkÜgyfélszolgálat
A bevásárlókosarad
   jelenleg még üres.
Név/kulcsszó szerint
Márka szerint
Válassz márkát!
Hajtípus szerint
Válassz hajtípust!
fodrász kellékek, fodrászkellék szaküzlet, fodrászcikkek, fodrászkellék, fodrászcikk, fodrászkellékek, fodrász kellék

Kallos Prestige hajfestékNagyításhoz kattints!
Nagyításhoz kattints!
Nagyításhoz kattints!
Nagyításhoz kattints!
Nagyításhoz kattints!

A Kallos Prestige hajfesték természetes, eredeti, az időjárás viszontagságainak ellenálló, tartós csillogó színt biztosít.

100%-os fedőképességet biztosít még az ősz hajszálakon is.

Csökkentett ammónia tartalma miatt védi, ápolja es táplálja a hajat.

Kiszerelés: 60 ml

A hajfestéket a Kallos oxigentával együtt kell használni!

:
530 FT
db  
Hűségpont: 5.3 /db
Hogyan tudom használni ezt a hajfestéket?
---------------
Hidrogén-peroxidot kell a festékhez keverni egy műanyag tálban, 1-1 arányban, ha szőkíteni szeretne, akkor akár 1-2 arányban.
Tehát egy rész festék és egy rész hidrogén=60 ml hajfesték+60 ml oxi. Szőkítésnél egy rész festék és két rész hidrogén=60 ml hajfesték+120 ml oxi.

Tőfestés esetén kenje fel a hajtőre a festéket egy ecsettel, hagyja hatni fél órát, majd húzza végig a festéket a haj hosszán és még 5 percig hagyja hatni. Ha nincs nagyon kikopva a haja, a fél óra elteltével vizezze fel a tövén lévő festéket és ezt húzza végig, ekkor is elég 5 perc.

Ha esetleg teljesen új színt választott, a tőfestés után már festheti a haj hosszát is majd ezután számítsa a harminc percet.
Szőkítésnél csak tövet fessen, a hatóidő 40-50 perc, ez a szőkítendő résztől függ! Ezután is alkalmazható a vizes festékkel történő átszínezés, ha szükséges. A hatóidő leteltével alaposan mossa meg a haját samponnal!
Évek óta használom a Kallos hajfestéket,mert nagyon kedveltem a platinaszőke színárnyalatot. Most szeretnék változtatni a hajam színén,de nem tudom,hogy házilag sikerrel járnék-e.
Egy aranyszőke árnyalatot szeretnék elérni, de nem tudom, hogy milyen eredménnyel járnék, ha egy ilyen színt ráfestenék a hajamra. Ledobná a már erősen szőkített haj a festéket, vagy valami egészen fura eredmény születne a történetből.
Van olyan termék,ami hatásos és megfelelő lenne a problémámra?

---------------
Ha platina szőkére viszünk fel új árnyalatot pl.:aranyat, teljesen jól be fogja fogni a szőke részt, de miután az egész hajat át kell festeni, gyenge hidrogén kellene hozzá, ha színmélységben maradunk akkor is, ha sötétebbre szeretné akkor is, hiszen az a cél, hogy befogja a hajat a festék, és ne szívjon jobban a hidrogén egy már szőkített hajat.

Viszont épp ezért valószínű, hogy az arany egy kicsit intenzívebb lesz a platina szőkén, mint a színskálában, és ahogy írta is, le fogja dobni a szőke a festéket egy pár hajmosás után, de igazából ez történik minden márkájú hajfestéknél.

Általában ha szőkített hajat festenek más színűre (itt főleg sötétebbre, esetleg barnára) elő szokták pigmentálni a hajat. A festéket vízzel keverik, felviszik, majd fent tartják 15-20 percig, így már egy bizonyos szín alapot érnek el, és jobban megtapad rajta a hajfesték, természetesen már hidrogénes alkalmazással.

Ha sötétíteni nem szeretne csak árnyalni, ennek nem igazán van értelme, úgyhogy sajnos kopni fog. A másik esetleges probléma lehet, hogy az eredeti hajtőnél ha szívni kell, a 6%-os oxi kevés lehet, és el fog ütni a tő és a hajhossz. Külön hidrogénnel kellene keverni.
Mondd el véleményed a termékrõl!

Már használtad ezt a terméket? Értékeld és oszd meg másokkal a véleményedet róla! Válassz egy értéket 5 (legjobb) és 0 (nagyon gyenge) között.
Ide írd a véleményed

Karakterszám:

2014 szept. 28

Értékelés: 5
igen reg hasznalom es elegedet vagyok

2013 szept. 8

Értékelés: 5
Évek óta használom, ősz hajamat festem vele, teljesen befedi. Csak azzal nem vagyok tisztába, hogy mennyi ideig tartsam rajta. Megpróbálom hosszabb ideig rajta tartani, mert a rövid ideig tartó festés sokkal sötétebb szint adott, mint amit szerettem volna.

2013 márc. 18

Értékelés: 4
Elégedett vagyok vele,mert sok más festékkel ellentétben az árnyalat mindig olyan lesz,mint amilyen a színskálán látható.

2012 máj. 3

Értékelés: 4
Korrekt hajfesték!

2012 ápr. 26

Értékelés: 4
Szeretem mert elfedi az ösz hajszálaimat!!

2012 márc. 1

Értékelés: 4
Én nagyon szeretem a Kallos Rózsafa szőkét, csak egy iciri-piciri probléma van vele...de ez még túlélhető. Ha több mint egy hónap telik el a két hajfestés között (ami nálam mostanában idő hiányában 6-8 hetente jön csak össze) akkor el kezd besárgulni. De ez jó, mert se nem szőke, se nem barna (legalább is az én hajamon) és nem is kirívó.
Bim2006
2012 jan. 25

Értékelés: 5
Szeretném kipróbálni a Kallos hajfestéket.
Eddig mindig "dobozos" hajfestékeket használtam, amikor befestettem a hajam úgy tűnt jó a színe, de első hajmosás után mindig besárgult.
A hajam eredeti színe sötétszőke, szeretnék a Kallosból egy hamvas szőke árnyalatot kiválasztani, de nem tudom, hány százalákos oxigenta oldatot vásároljak hozzá. Válaszotok megköszönve: Lukács Judit

2011 okt. 9

Értékelés: 5
nagyon jó festék.
Ehez a termékhez ajánljuk
Frissítve: Saturday, 24 June 2017 12:19
TOP 3 Kallos
Kallos Prestige hajfesték
530 FT
Kallos Go-Go szárazsampon
640 FT
Kallos korpás hajerősítő sampon
700 FT