KezdőlapRólunk mondtátokVásárlási információkÜgyfélszolgálat
A bevásárlókosarad
   jelenleg még üres.
Név/kulcsszó szerint
Márka szerint
Válassz márkát!
Hajtípus szerint
Válassz hajtípust!
hajolaj, hajvégápolás, szilikonos hajvégápoló, hajvég ápoló, hajvégápoló termékek, hajvégápoló, hajvégápoló szérum, hajvégápoló olaj

Hajvégápoló

Rendezési elv:
Termék neve (ABC)
Erősen igénybevett, töredezett hajra érdemes hajvégápoló olajat használni, mely lágy, fénylő bevonatot képez a hajon, meggátolja a hajvégek szétválását és sérülését. A hajvégápoló szérum a már töredezett hajnak a felületi sérüléseit és szerkezeti hibáit kezeli. Speciális kondicionálást és ápolást biztosít, újjáépíti és regenerálja a haj szerkezetét.
Válassz!
Válassz!
Válassz!
  • «« Elejére
  • « Előző
  •  1  
  • Következő »
  • Végére »»

Átmenetileg nem kapható!

azonnali csillogás – selymesség - alkoholmentesség

A BaByliss Argán Olaj nem ragacsos, alkoholmentes, mely azonnal felszívódik a hajba, briliáns csillogást eredményez anélkül, hogy olajos, zsírost hatást keltene.
A kutikulákat elsimítja ezáltal selymes, kondicionált és egészséges lesz a haj. Ez a becses olaj segít megvédeni a káros környezeti hatásoktól, kemikáliáktól és a magas hő által okozott kiszáradástól, hosszú ideig fejti ki hatását miközben csökkenti a haj hullámo

100 ml 3 230 FT
db
Újjáépíti a roncsolt hajvégeket, megakadályozza a további töredezést és szálkásodást. Puhává varázsolja a töredezett hajat, javítja a fésülhetőséget. Használat:Száraz vagy nedves hajon. Dolgozza bele a hajvégekbe. Nem kiöblítendő!
75 ml 3 860 FT
db
Tiszta szilikont tartalmazó azonnal ható kristályszérum. Újjáépíti, regenerálja a roncsolt, töredezett hajvégeket. A hajszálak felületét lesimítja és selymessé, ragyogóvá teszi. Azonnali tökéletes ápolást, egyedülálló lágyságot és fényhatást kölcsönöz.
100 ml 2 750 FT
db

Azonnali speciális kondicionálást és ápolást biztosít a hajnak, mely könnyen kifésülhetővé válik. Erősíti és tömörré teszi a kutikulát, újjáépíti és regenerálja a hajszerkezetet. Szilikonkristályok biztosítják az intenzív ragyogást. UV- filtert tartalmaz a káros napsugarak és a hajszín kifakulása ellen. Nem kiöblítendő.

150 ml 1 610 FT
db
Használata során lágy, filmszerű, fénylő bevonatot képez a hajon. Meggátolja a hajvégek szétválását, sérülését. Selymes csillogást kölcsönöz a hajszálaknak, antistatikus hatású. Megóvja a hajat a káros környezeti hatásokkal szemben.
80 ml 1 150 FT
db
Kimondottan a szőke haj sárgás tónusának a megszüntetésére ajánlott. Használata során lágy, filmszerű, fénylő bevonatot képez a hajon visszaadva a szőke hajszín eredeti tónusát, hamvasságát. Meggátolja a hajvégek szétválását, töredezését. Selymes csillogást kölcsönöz a hajszálaknak, antistatikus hatású.
80 ml 1 150 FT
db
Hajvégápoló szérum, igénybevett, töredezett hajra.
30 ml 490 FT
db
Tökéletesítő, széleskörű felhasználású spray festett hajra, minden hajtípusra.
10 azonnali eredmény a festett haj megjelenésének és érzetének javításáért. 1- védelem, 2- fény, 3- puhaság, 4- hajrostok kapcsolódása, 5- lesimított hajszálak, 6- könnyű kifésülhetőség, 7- könnyebb hajszárítás, 8- töredezés elleni védelem, 9- töredezett hajvégek megjelenése elleni védelem, 10- a haj szöszös megjelenésének csökkentése.
190 ml 3 640 FT
db
Lady Stella VitaLine Folyékony haj regeneráló fényszérum lenmag olajjal

Magasfokú hajvédelem
• erős tartás
• fény
• csillogás
• ellenállhatatlan illattal

100 ml 3 290 FT
db
Szépség rituálé, amely egy lépésben ad a hajnak ragyogást és táplálást. A termék alapja az Amazóniából származó Babassú olaj, amely a hajat selymessé és puhává varázsolja. Ideális használni abban az esetben, ha fennáll a veszélye a kettős hajvégek kialakulásának, illetve a rostok szárazzá válásának. Használat: vigye fel a száraz haj hosszára és a hajvégekre.
50 ml 4 750 FT
db
Hajsimító és fényfokozó, szöszösödés elleni emulzió. Simítja a göndör hajat és intenzív fényt biztosít a haj elnehezítése nélkül.
75 ml 2 610 FT
db
Precíz Mikrokristály szérum, ami a hajnak azonnali ragyogást ad. Lenmagolaj kivonatot és E-vitamint tartalmaz, ami erős antioxidáns hatású, használatával a haj megerősödik, fényt, lágyságot és könnyű fésülhe-tőséget kap.

50 ml 4 750 FT
db

Speciális termék a legtörékenyebb és legszárazabb részek, tehát a hajvégek táplálására. Láthatatlan hálót képez a hajszálon, ami megelőzi a kettős hajvégek kialakulását, megakadályozza a haj töredezését. Nedves és száraz hajon egyaránt használható. Hajban maradó termék.

 

125 ml 3 080 FT
db
Tiszta szilikon kristályokkal gazdagított textúrájával azonnali speciális kondícionálást és ápolást biztosít a hajszálaknak. Erősíti és tömörré teszi a kutikulát, a haj teljes mélységben újjáépíti és regenerálja a hajszerkezetet. Egy lépésben nyújt extra gazdag, különleges ápolást és lenmagolaj tartalmánál fogva hihetetlen ragyogást ad a hajszálaknak.
70 ml 1 620 FT
db
Mondj örökre búcsút a fakó, sárgás szőke hajnak! A csoda megérkezett!
Védi a hajat a hőhatástól, gubanctalanít, hajvégápoló hatású és semlegesíti a rezes, sárgás hajtónust.
125 ml 4 900 FT
db

80% hajvég regenerálás.
A hajszárítás sikere az egészséges látszaton múlik, szerte ágazó, sprőd hajvégek nélkül! A Hairista olyan emulzió, amely kifejezetten a hajvégek regenerálásáért felelős, effektív a hajszálakat újra egyenletessé varázsolja. Nedves hajra használható, fókuszálj a száraz, töredezett végekre a haj közepétől a végekig.

90 ml 4 100 FT
db

  • «« Elejére
  • « Előző
  •  1  
  • Következő »
  • Végére »»
Frissítve: Saturday, 24 June 2017 12:20
Hajvégápoló szűrő
Válassz!
Válassz!
Válassz!
TOP 3 Hajvégápoló
Semi di lino Diamond Cristalli Liquidi hajvégápoló olaj
2 370 FT
Bonacure Repair Rescue hajvégápoló emulzió száraz hajra
3 860 FT
OSIS Soft Glam Hajsimító és fényfokozó emulzió
2 610 FT