KezdőlapRólunk mondtátokVásárlási információkÜgyfélszolgálat
A bevásárlókosarad
   jelenleg még üres.
Név/kulcsszó szerint
Márka szerint
Válassz márkát!
Hajtípus szerint
Válassz hajtípust!
hajfesték színárnyalatok, hajfesték márka, szőke hajfesték, színes hajfesték, hajfestékek, loreal hajfesték, schwarzkopf hajfesték, alfaparf hajfesték, hajfesték árak, londa hajfesték, kallos hajfesték, hajfesték színskála, hajfesték márkák, hajfesték

Hajfesték

Rendezési elv:
Termék neve (ABC)
A hajfestés területén, mind az anyagok, mind a módszerek tekintetében nagy változások történtek az utóbbi időben. Kínálatunkban felsőkategóriás professzionális hajfestékeket találhatsz, kíméletes összetevőkkel, melyek kevésbé roncsolják a haj szerkezetét tartós használat alatt. A hajfestékek természetes vagy ragyogóan divatos árnyalatokat kölcsönöznek hajadnak, illetve tökéletes és tartós ősztakarást biztosítanak.
Válassz!
Válassz!
Válassz!
A hajfestés szakértőinek tartós hajfestéke, amely kitűnő és egységes fedőképességgel rendelkezik. Nagyon jó színtartósság, könnyen keverhető és felhordható állag jellemzi. Tökéletesen fedi a 100%-ban ősz hajszálakat és csillogó fényt ad a hajnak.
:
920 FT
db  

Az Essensity ammónia és illatanyag-mentes kíméletes tartós hajfesték 100%-ig terjedő őszhaj fedéssel és 4 színmélységig terjedő világosító hatással a tökéletes színeredményért. Az olajat tartalmazó krémhajfesték tiszta növényi összetevőket tartalmaz és magas fokú természetességet sugall, több mint 90%-ban természetes eredetű összetevőkkel, ezért színkezelés közben erősíti a haj szerkezetét, véd a külső hatásokkal szemben, hosszantartó színeredményt és természetesen fényes hajat eredményez.

:
2 550 FT
db  
:
2 370 FT
db  
Az Alfaparf Evolution of the Color hajfesték hihetetlen ragyogásának a 99%- os tisztaságú Kristályosított Mikropigment a titka, amely maximális kényelemet biztosít a festék felvitelénél, végtelen színtartományt, egyszerű használatot.

ALFAPARF SZÍNSKÁLÁHOZ kattints a Részletek gombra!
:
1 790 FT
db  
Az Alfaparf Evolution of the Color Pure Reds (vörös) hajfesték hihetetlen ragyogásának a 99%- os tisztaságú Kristályosított Mikropigment a titka, amely maximális kényelemet biztosít a festék felvitelénél, végtelen színtartományt, egyszerű használatot.

ALFAPARF Pure Reds SZÍNSKÁLÁHOZ kattints a Részletek gombra!
:
1 790 FT
db  
Tökéletesen előrelátható színeredmények (tincshűség). 100% őszhaj fedés. 100% ragyogóan intenzív színeredmények. 100% egészséges, erős szerkezetű haj. Minden típusú őszhaj arány esetén. Felvitele egyszerű, hiszen nature szín hozzáadása nem szükséges.
:
2 350 FT
db  
:
2 350 FT
db  
Az exkluzív tartós hajfesték a Schwarzkopf Professional IGORA Royal egy professzionális festék hajra, amelyet a Schwarzkopf Professional szakértő csapata fejlesztett ki. A termékcsalád a természetes és divatos színek széles választékát kínálja. A termékek ápoló összetevőket is tartalmaznak, ennek köszönhetően a haj megőrzi természetes fényét és szépségét.
:
2 260 FT
db  
Szőkítő adalék hideg-szőke melírtechnikák biztosítására. Hideg színeredmény. Szőkítés és hamvasítás egyetlen lépésben. Hideg szőke pigment technológia. A szőkítő porral együtt működik.
60 ml 2 750 FT
db
:
2 860 FT
db  
A Kallos Prestige hajfesték természetes, eredeti, az időjárás viszontagságainak ellenálló, tartós csillogó színt biztosít.

Kallos Prestige hajfesték SZÍNSKÁLÁHOZ kattints a részletek gombra!
:
510 FT
db  
Keratin tartalmú hajfesték

Keverési arány 1:1, tehát 100 ml hajfestékhez 100 ml Keratin oxigentát kell keverni.
Kiszerelés:
100 ml

:
940 FT
db  
Wella Koleston Perfect hajfesték új és továbbfejlesztett formulája a még kifejezőbb színeredményért, még intenzívebb, vibráló színek, most még jobb színkiegyenlítéssel!

WELLA Koleston Perfect hajfesték SZÍNSKÁLÁHOZ kattints a részletek gombra!
:
2 480 FT
db  
Wella Koleston Perfect hajfesték Red új és továbbfejlesztett formulája még kifejezőbb színeredményért, még intenzívebb, vibráló vörös színek, most még jobb színkiegyenlítéssel!

WELLA Koleston Perfect Red SZÍNSKÁLÁHOZ kattints a részletek gombra!
:
2 890 FT
db  
A Lisap Kutató- és Fejlesztő Laboratóriumában megszületett 100% ammóniamentes technológia, egyedülálló lehetőséget és választ tud adni ügyfelei legkülönlegesebb kívánságaira is. 6 különböző árnyalat + 4 eltérő szolgáltatás + Ön kreativitása = Végtelen lehetőség.

LISAP Splasher SZÍNSKÁLÁHOZ kattints a részletek gombra!
:
1 950 FT
db  
Az LK Flash Contrast melírfesték biztosítja az intenzív kontraszt színhatást a sötét, természetes vagy festett hajon. Használatával egy lépésben, előszőkítés nélkül érhetjük el a kívánt színt. Összetevői nem csupán színezik a hajat, de védik és erősítik annak struktúráját. Minden típusú hajra – festett, dauerolt is – alkalmazható.
:
1 840 FT
db  
Az LK hajfesték 003-as árnyalatok egyszerre fedik az ősz hajat, és őrzik meg a választott árnyalat melegségét. Az LK Claire sorozat kifejlesztésének elsődleges célja volt egy olyan natúr sorozat elkészítése, melyben a természetes színek eléréséhez szükséges pigment bevitel mellett a haj extra fénye és egészséges struktúrája is megerősödik.
:
1 570 FT
db  
A Lisap LK hajfesték kitűnő fedőhatású, alacsony ammóniatartalmú tartós hajfesték. Kókuszolaj tartalma garantálja a haj ápolását. Hosszantartó színével és kitűnő színválasztékával nagyon jó eredményt ad, akár natúr-, akár divatszínt választunk. Festés után a haj lágy, selymes és fényes marad.
:
1 570 FT
db  
Az LK hajfesték extra világosító árnyalatok képesek akár 5 színmélység világosítására is. Az LK Claire sorozat kifejlesztésének elsődleges célja volt egy olyan natúr sorozat elkészítése, melyben a természetes színek eléréséhez szükséges pigment bevitel mellett a haj extra fénye és egészséges struktúrája is megerősödik.
:
1 570 FT
db  
Az LK Millenium hajfesték újabban kifejlesztett intenzív árnyalatai: tűz, arany, bronz, violett, réz, mahagóni, trópusi barna és trópusi vörös. A színek erőteljesebbek, intenzívebbek, hosszabban tartóak és extrém fényesek lesznek.
:
1 570 FT
db  

Frissítve: Wednesday, 03 September 2014 06:55
Hajfesték szűrő
Válassz!
Válassz!
Válassz!

TOP 3 Hajfesték
Stella Vitacolor színezőpor világosréz
1 530 FT
Igora Royal Absolutes krémhajfesték ősz hajra
2 350 FT
Stella Vitacolor színezőpor tűzpiros
1 530 FT
Milyen céllal kerültél az oldalra?