KezdőlapRólunk mondtátokVásárlási információkÜgyfélszolgálat
A bevásárlókosarad
   jelenleg még üres.
Név/kulcsszó szerint
Márka szerint
Válassz márkát!
Hajtípus szerint
Válassz hajtípust!
hajfesték árak, hajfesték színskála, kallos hajfesték, loreal hajfesték, hajfesték márka, szőke hajfesték, hajfesték színárnyalatok, hajfesték, hajfestékek, hajfesték márkák, schwarzkopf hajfesték, londa hajfesték, alfaparf hajfesték, színes hajfesték

Hajfesték

Rendezési elv:
Termék neve (ABC)
A hajfestés területén, mind az anyagok, mind a módszerek tekintetében nagy változások történtek az utóbbi időben. Kínálatunkban felsőkategóriás professzionális hajfestékeket találhatsz, kíméletes összetevőkkel, melyek kevésbé roncsolják a haj szerkezetét tartós használat alatt. A hajfestékek természetes vagy ragyogóan divatos árnyalatokat kölcsönöznek hajadnak, illetve tökéletes és tartós ősztakarást biztosítanak.
Válassz!
Válassz!
Válassz!
Az Alfaparf Evolution of the Color hajfesték hihetetlen ragyogásának a 99%- os tisztaságú Kristályosított Mikropigment a titka, amely maximális kényelemet biztosít a festék felvitelénél, végtelen színtartományt, egyszerű használatot.

ALFAPARF SZÍNSKÁLÁHOZ kattints a Részletek gombra!
Eredeti ár: 1 790 FT
:
1 790 FT 1 665 FT
db  
Az Alfaparf Evolution of the Color Pure Reds (vörös) hajfesték hihetetlen ragyogásának a 99%- os tisztaságú Kristályosított Mikropigment a titka, amely maximális kényelemet biztosít a festék felvitelénél, végtelen színtartományt, egyszerű használatot.

ALFAPARF Pure Reds SZÍNSKÁLÁHOZ kattints a Részletek gombra!
Eredeti ár: 1 790 FT
:
1 790 FT 1 665 FT
db  
A hajfestés szakértőinek tartós hajfestéke, amely kitűnő és egységes fedőképességgel rendelkezik. Nagyon jó színtartósság, könnyen keverhető és felhordható állag jellemzi. Tökéletesen fedi a 100%-ban ősz hajszálakat és csillogó fényt ad a hajnak.
Eredeti ár: 920 FT
:
920 FT 856 FT
db  

Az Essensity ammónia és illatanyag-mentes kíméletes tartós hajfesték 100%-ig terjedő őszhaj fedéssel és 4 színmélységig terjedő világosító hatással a tökéletes színeredményért. Az olajat tartalmazó krémhajfesték tiszta növényi összetevőket tartalmaz és magas fokú természetességet sugall, több mint 90%-ban természetes eredetű összetevőkkel, ezért színkezelés közben erősíti a haj szerkezetét, véd a külső hatásokkal szemben, hosszantartó színeredményt és természetesen fényes hajat eredményez.

Eredeti ár: 2 680 FT
:
2 680 FT 2 492 FT
db  
Az Evolution of the Color Contrasti egy speciális oxidációs hajfesték, amely kész pigmenteket tartalmaz. Új összetételének Crystallized Color Complex, a Kristályosított Mikropigmenteknek köszönhetően a haj egyedülállóan csillogó lesz.
Eredeti ár: 2 370 FT
:
2 370 FT 2 204 FT
db  
Tökéletesen előrelátható színeredmények (tincshűség). 100% őszhaj fedés. 100% ragyogóan intenzív színeredmények. 100% egészséges, erős szerkezetű haj. Minden típusú őszhaj arány esetén. Felvitele egyszerű, hiszen nature szín hozzáadása nem szükséges.
Eredeti ár: 2 490 FT
:
2 490 FT 2 316 FT
db  

A haj melírozásához, beleértve minden melír technikát és hatást. Natúr hatású, divatos hajat teremt.Használjuk az extra fényesség és színtartás érdekében.Technikai Információk
Az IGORA Royal Fashion+ krémhajfesték nem kerülhet a fejbőrre.

 

Eredeti ár: 2 490 FT
:
2 490 FT 2 316 FT
db  
Az exkluzív tartós hajfesték a Schwarzkopf Professional IGORA Royal egy professzionális festék hajra, amelyet a Schwarzkopf Professional szakértő csapata fejlesztett ki. A termékcsalád a természetes és divatos színek széles választékát kínálja. A termékek ápoló összetevőket is tartalmaznak, ennek köszönhetően a haj megőrzi természetes fényét és szépségét.
Eredeti ár: 2 370 FT
:
2 370 FT 2 204 FT
db  
Szőkítő adalék hideg-szőke melírtechnikák biztosítására. Hideg színeredmény. Szőkítés és hamvasítás egyetlen lépésben. Hideg szőke pigment technológia. A szőkítő porral együtt működik.
Eredeti ár: 2 860 FT
60 ml 2 860 FT 2 660 FT
db
WELLA Illumina Color hajfesték
TÖBB MINT SZÍN, A FÉNY CSODÁJA!
Az első áttetsző szín, mely minden fényviszonyban ragyog. A szabadalmaztatott MICROLIGHT technológiának köszönhetően magas szintű hajvédelmet biztosít.
Eredeti ár: 3 000 FT
:
3 000 FT 2 790 FT
db  
A Kallos Prestige hajfesték természetes, eredeti, az időjárás viszontagságainak ellenálló, tartós csillogó színt biztosít.

Kallos Prestige hajfesték SZÍNSKÁLÁHOZ kattints a részletek gombra!
Eredeti ár: 530 FT
:
530 FT 493 FT
db  
Wella Koleston Perfect hajfesték új és továbbfejlesztett formulája a még kifejezőbb színeredményért, még intenzívebb, vibráló színek, most még jobb színkiegyenlítéssel!

WELLA Koleston Perfect hajfesték SZÍNSKÁLÁHOZ kattints a részletek gombra!
Eredeti ár: 2 600 FT
:
2 600 FT 2 418 FT
db  
Wella Koleston Perfect hajfesték Red új és továbbfejlesztett formulája még kifejezőbb színeredményért, még intenzívebb, vibráló vörös színek, most még jobb színkiegyenlítéssel!

WELLA Koleston Perfect Red SZÍNSKÁLÁHOZ kattints a részletek gombra!
Eredeti ár: 2 890 FT
:
2 890 FT 2 688 FT
db  
LOREAL Majicontrast hajfesték
A HI-CHROMA™ ultraintenzív festőelem biztosítja az intenzív és tartós kontraszt színhatást a természetes és festett hajszínekben, gyorsan, előkészítés nélkül. Páratlan hatóanyagainak- az Incell és Ionéne G™ molekuláknak köszönhetően- teljes egészében kívül-belül regenerálja a hajrostot.

LOREAL Majicontrast SZÍNSKÁLÁHOZ kattints a részletek gombra!
Eredeti ár: 3 640 FT
:
3 640 FT 3 385 FT
db  
Loreal Majirel hajfesték
Egyedülálló, csúcsminőségű oxidációs Majirel krémhajfesték, mely páratlan ápoló hatóanyagainak– az Incell és Ionéne G™ molekuláknak- köszönhetően teljes egészében kívül- belül regenerálja a hajrostot. A festésről festésre megerősödött, valamint a külső hatásokkal szemben ellenálló hajszálakon kiválóan érvényesülnek a színek.
Eredeti ár: 2 800 FT
:
2 800 FT 2 604 FT
db  
LOREAL Majirel High Lift hajfesték (MEGÚJULT MAJIBLOND)
Ismerjen meg 5 intenzív, szuper világosító árnyalatot. A Majirel High Lift akár 4,5 árnyalatnyi felvilágosításra képes.

Loreal Majirel High Lift hajfesték SZÍNSKÁLÁHOZ kattints a részletek gombra! 
:
2 800 FT
db  
LOREAL Majirouge hajfesték
A Majirouge hajfesték az intenzív vörös, réz, és violette árnyalatok mestere. Egyes színek Lumax festőelemeket is tartalmaznak, így a haj még csodálatosabb fényben ragyog.

LOREAL Majirouge SZÍNSKÁLÁHOZ kattints a részletek gombra!
Eredeti ár: 2 800 FT
:
2 800 FT 2 604 FT
db  
A Lisap Kutató- és Fejlesztő Laboratóriumában megszületett 100% ammóniamentes technológia, egyedülálló lehetőséget és választ tud adni ügyfelei legkülönlegesebb kívánságaira is. 6 különböző árnyalat + 4 eltérő szolgáltatás + Ön kreativitása = Végtelen lehetőség.

LISAP Splasher SZÍNSKÁLÁHOZ kattints a részletek gombra!
Eredeti ár: 1 950 FT
:
1 950 FT 1 813 FT
db  
Az LK Flash Contrast melírfesték biztosítja az intenzív kontraszt színhatást a sötét, természetes vagy festett hajon. Használatával egy lépésben, előszőkítés nélkül érhetjük el a kívánt színt. Összetevői nem csupán színezik a hajat, de védik és erősítik annak struktúráját. Minden típusú hajra – festett, dauerolt is – alkalmazható.
Eredeti ár: 1 840 FT
:
1 840 FT 1 711 FT
db  
Az LK hajfesték 003-as árnyalatok egyszerre fedik az ősz hajat, és őrzik meg a választott árnyalat melegségét. Az LK Claire sorozat kifejlesztésének elsődleges célja volt egy olyan natúr sorozat elkészítése, melyben a természetes színek eléréséhez szükséges pigment bevitel mellett a haj extra fénye és egészséges struktúrája is megerősödik.
Eredeti ár: 1 570 FT
:
1 570 FT 1 460 FT
db  

Frissítve: Sunday, 29 November 2015 19:23
Hajfesték szűrő
Válassz!
Válassz!
Válassz!

TOP 3 Hajfesték
Stella Vitacolor színezőpor tűzpiros
1 600 FT 1 488 FT
L'oreal MAJI.CONTRAST
3 640 FT 3 385 FT
Wella Magma melírpor 34-es
11 720 FT 10 900 FT