KezdőlapRólunk mondtátokVásárlási információkÜgyfélszolgálat
A bevásárlókosarad
   jelenleg még üres.
Név/kulcsszó szerint
Márka szerint
Válassz márkát!
Hajtípus szerint
Válassz hajtípust!
melyet, nedvességet, megfelelő, töredezett, fontos, hogy, lényege, jutassunk, rostjaiba, száraz, mennyiségű, haj, alábbi, termékein, különösen

Aqua Nelly

Rendezési elv:
Termék neve (ABC)
Az egyik piacvezető márkák egyike napjainkban az Aqua Nelly, mely hajápolási termékek magas szintű gyártásával foglalkozik. Kínálatában felsorakoznak a haj ápolásához, illetve formázásához szükséges professzionális produktumok is, melyek otthoni használatra, és a fodrászok számára egyaránt alkalmasak.
Válassz!
Válassz!
  • «« Elejére
  • « Előző
  •  1  
  • Következő »
  • Végére »»
Nelly extra fixálás wax (kék)
100 ml 2 020 FT
db
Nelly extravolumen hab tengeri kollagénnel.
Anti-frizz hatású,erős tartást adó hab. Tengeri kollagén tartalma és az aktív összetevők a hajnak textúrát, volument és fényt adnak. Nedvessségtartalmát megtartja, növeli a rugalmasságot és a hajrostot. Anti-frizz/szöszösödésgátló hatású, UV szűrőt tartalmaz.
250 ml 1 770 FT
db
Tengerialga kivonattartalma miatt biztosítja a haj természetes hidratáltságát. Mindennapi használatra. Nem szárító hatású (alkoholmentes).
250 ml 1 770 FT
db
Ezen készítményt speciálisan a göndör hajra fejlesztették ki. A hajnak nagyobb rugalmasságot és életerőt ad. Tengeri algakivonat- tartalma miatt biztosítja a haj természetes hidratáltságát. Minden napos használata javasolt, mivel nem szárító hatású (alkoholmentes alapú termék).
250 ml 1 770 FT
db

Hajlakk aquaflex tartalommal - Természetes volumen
Tengeri kollagén tartalma és az aktív összetevők a hajnak textúrát, volument és fényt adnak. Nedvessségtartalmát megtartja, növeli a rugalmasságot és a hajrostot. Anti-frizz/ szöszösödésgátló hatású, UV szűrőt tartalmaz. Gyorsan szárad. Könnyen kifésülhető.

300 ml 1 560 FT
db
NEM KELL KIMOSNI!
Tápláló pakolás, száraz és extra száraz hajra. Táplál, javítja a haj természetes struktúráját, fényessé, sugárzóvá teszi azt.
150 ml 2 410 FT
db
NELLY FOLYÉKONY KERATIN HŐVÉDŐVEL
Mélyen újraépíti a hajrostokat, ezáltal a haj a tövektől egészen a sérült végekig egészségessé válik.
200 ml 2 020 FT
db
Kétfázisú kondicionáló kagylóselyem kivonattal (kék)

Törékeny, finomszálú hajra. Egyszerre kondicionál és kibogoz, anélkül, hogy zsírosítaná a hajat. A vizes fázis aktív kondicionáló összetevők és proteinek segítségével ápol, ezáltal javítja és táplálja a hajszálrostokat. A tengeri algakivonatok gyógyítják a sérült hajszálakat.
400 ml 2 220 FT
db
Kétfázisú kondicionáló GÖNDÖR hajra zöld tea kivonattal

Egyszerre kondicionál és kibogoz, anélkül, hogy túlterhelné vagy zsírosítaná a hajat. Úgy kívül, mint belül is hat: a vizes fázis aktív kondicionáló összetevők és proteinek segítségével ápolja a hajat, ezáltal javítja és táplálja a hajszálrostokat. A tengeri algakivonatok gyógyítják a sérült hajat. A szilikonfázis külsőleg védi a hajat, miközben azt lággyá, fényessé, volumen-növeltté és könnyen fésülhetővé teszi.
400 ml 2 220 FT
db
Kétfázisú kondicionáló volumennövelő panthenollal kagylóselyem kivonattal (rózsaszín)

Használata javasolt a törékeny, finomszálú, szálló hajra. Egyszerre kondicionál és kibogoz, anélkül, hogy túlterhelné vagy zsírosítaná a hajat. Úgy kívül, mint belül is hat: a vizes fázis aktív kondicionáló összetevők és proteinek segítségével ápolja a hajat, ezáltal javítja és táplálja a hajszálrostokat. A tengeri algakivonatok gyógyítják a sérült hajat. A szilikonfázis külsőleg védi a hajat, miközben azt lággyá, fényessé, volumen-növeltté és könnyen fésülhetővé teszi.
400 ml 2 220 FT
db
Rögzítő és kifésülő víz tengeri algakivonattal - Sima hajra és göndör hajra
A napi fésülködést megkönnyíti azáltal, hogy a makacs fürtöknek tartást ad. Tengeri alga kivonat tartalmának köszönhetően ideális minden hajtípusra. Használatával látványos az eredmény. Nem képez lerakódást a hajon. Tartást ad, de nem teszi merevvé, ápolja és védi a hajat.
200 ml 1 330 FT
db
Extraerős - Aerosol mentes
Plusz fényt és rugalmasságot ad hajának, még magas páratartalmú közeg esetén is. Lágy fésüléssel eltávolítható, és nem hagy lerakódást a hajon. A termék lehetővé teszi, hogy egészséges, természetes módon formázza és rögzítse frizuráját.
300 ml 2 370 FT
db
Aqua Nelly matt hatású formázó wax (lila)
100 ml 2 020 FT
db
NELLY POMADE hajfény gélwax
Új texturizáló wax  (a krém és gél közötti állagú). Rugalmas fixálást, erős tartást, fényt, simaságot, volument  ad a hajnak. Vízálló. Férfi illat (Dior Férfi). Megtartja a haj nedvességtartalmát, hidratál. Könnyen kimosható.
100 ml 2 020 FT
db
Egész nap extraerős tartás, nedvességtartó hatás. 
A multivitamin komplex tápláló és antioxidánstulajdonságaival javítja a hajrostokat és fenntartja a haj hidratáltsági szintjét.
Kiszerelés: 300 ml
300 ml 1 850 FT
db
Aqua Nelly folyékony haj sérült hajra
150 ml 2 220 FT
db
Speciálisan a hajvasaló, hajszárító használatához kifejlesztett termék (200 °C). Hatékonyan megvédi a hajat a káros hőhatásoktól, miközben azt lággyá, egyenletessé teszi. Anti-frizz (begöndörödés-gátló) hatású.
200 ml 2 180 FT
db
Unilac antioxidáns kéz- és körömápoló krém - Natúr

Intenzív kéz- és körömápoló készítmény, amely gyorsan felszívódik, nem zsíros hatású. Hidratálja és táplálja a bőrt, erősíti a körmöket.
100 ml 760 FT
db

  • «« Elejére
  • « Előző
  •  1  
  • Következő »
  • Végére »»
Frissítve: Wednesday, 28 June 2017 08:56
Aqua Nelly szűrő
Válassz!
Válassz!
TOP 3 Aqua Nelly
Aqua Nelly fixáló hab extra volumen
1 770 FT
Aqua Nelly pumpás gél extra erős
1 850 FT
Aqua Nelly uni antioxidante kézkrém natúr
760 FT