KezdőlapRólunk mondtátokVásárlási információkÜgyfélszolgálat
A bevásárlókosarad
   jelenleg még üres.
Név/kulcsszó szerint
Márka szerint
Válassz márkát!
Hajtípus szerint
Válassz hajtípust!
fodrászcikkek, fodrász kellékek, fodrászcikk, fodrászkellék, fodrász kellék, fodrászkellékek, fodrászkellék szaküzlet

Alfaparf

Rendezési elv:
Termék neve (ABC)
Az Alfaparf az egyik vezető márka professzionális termékeink között. Az Alfaparf termékek széles skáláján mindenki számára megtalálható a legmegfelelőbb megoldás, legyen az adott probléma zsíros, töredezett, ősz vagy korpás haj. Kiváló minőségű, fodrászok részére kifejlesztett termékek: hajfestékek, hajápolók, samponok, balzsamok, szőkítők és egyéb fodrászati kiegészítők.
Válassz!
Válassz!
Semi di Lino
Kondicionáló krém, amely a hajhossz tökéletes hidratáltságáért felelős. Innovatív összetétele biztosítja a kozmetikai szín maximális védelmét.
250 ml 2 460 FT
db
1000 ml 5 520 FT
db
Professzionális kezelés, amit a hajfestés után kell elvégezni. Vissza- állítja a normális pH értéket, blokkolja az oxidáció folyamatát, lezárja a hajszál pikkelyeit. A tejsav rögzíti a kozmetikai hajszínt, az olívaolaj kivonat frissítő, nyugtató, stresszoldó hatást fejt ki a fejbőrön.
6X20 ml 3 400 FT
db
Ultrakönnyű védő pajzs, amely megvédi a hajat az oxidációért felelős hatóanyagoktól, meghosszabbítva a kozmetikai szín tartósságát és védelmét. Az UV filterek, mint egy pajzs funkcionálnak a külső agresszív hatásokkal szemben, mint amilyen a napfény, a szmog, vagy a szabadgyökök.
30 ml 3 050 FT
db
Antioxidáns vitamin mix, ami bekerül a hajszál belsejébe, hogy ellensúlyozza az oxidatív lebomlást. A hajfestések között biztosítja a szín tökéletes védelmét.
6X13 ml 3 280 FT
db
Sók és szulfátok nélküli sampon, amely finoman tisztít, megkímélve a kozmetikai hajszínt.
Eredmény: speciális összetétele puhaságot és csillogást kölcsönöz a hajnak.
250 ml 2 580 FT
db
Sók és szulfátok nélküli sampon, amely finoman tisztít, megkímélve a kozmetikai hajszínt.
Eredmény: speciális összetétele puhaságot és csillogást kölcsönöz a hajnak.
1000 ml 5 520 FT
db
75 g 3 400 FT
db
125 ml 3 400 FT
db
Mikrokristály zselé, amely ideális plasztikus frizurák kialakítására, rövid és félhosszú haj formázására. Azonnali fényt ad, amit a kialakított formával együtt hosszú ideig megtart. Tartás: erős.

150 ml 2 250 FT
db
Mikrokristály modellező hab, ideális rugalmas tartás kialakítására. Varázslatossá teszi az egyenes haj textúráját és hangsúlyossá a göndör haj mozgalmasságát. Egyedülálló technológiájának köszönhetően hidratál, kondicionál, megkönnyíti a szárítást, és fényt ad a hajnak. Tartás: rugalmas
250 ml 3 170 FT
db
Erős, ám rugalmas tartású, mikrokristályos hab, amely határozott formát kölcsönöz bármilyen típusú frizurának, kiváltképpen a természetes göndör és hullámos tincseknek. A készítmény Poliquaternium-46 polimerben gazdag, amely tartást és kondicionálást biztosít, semlegesíti a haj lektrosztatikusságát, javítva ezzel a kifésülhetőségét. A haj rendezett, a nedvességtől védett és rendkívül fényes lesz. Tartás: erős.

250 ml 3 170 FT
db
Mikrokristályos, thermoaktív hővédő pajzsa megvédi a haj kapilláris rostjait a lapvas és a sütővas hőjével szemben, miközben selymessé teszi azt. Extra fényt és telítettséget kölcsönöz a frizurának.

200 ml 4 340 FT
db
Mikrokristályos, krémes textúrájú paszta, amely segítségével bármilyen stílus megformázható és meghatározható. Új fixáló polimert tartalmaz, amely tökéletesen tapad a hajhoz az erős, de rugalmas tartás érdekében. A frizura strukturált, kontrollált, csillogó és könnyedén újraformázható. Védelmet nyújt az ultraibolya sugarakkal szemben. Tartás: erős, rugalmas.
50 ml 3 170 FT
db
Mikrokristály modellező viasz, rövid és félhosszú frizurák kialakítására, amivel a részletek is könnyen definiálhatók. A formula a hajnak enyhe nedves hatást és ellenállhatatlan fényt biztosít, miközben a frizurát lágyan tartja, amit könnyű újramodellezni.
50 ml 3 170 FT
db
Hővédő mikrokristály krém, amely ideális egyenes, simított stílusú frizurák kialakítására. A formula garantálja az azonnali anti-frizz hatást, ezáltal a haj azonnali lágyságot kap, és soha nem nehezedik el.
150 ml 3 170 FT
db
Precíz Mikrokristály szérum, ami a hajnak azonnali ragyogást ad. Lenmagolaj kivonatot és E-vitamint tartalmaz, ami erős antioxidáns hatású, használatával a haj megerősödik, fényt, lágyságot és könnyű fésülhe-tőséget kap.

16 ml 2 250 FT
db
50 ml 4 110 FT
db
Mikrokristály kondicionáló krém, ami ideális arra, hogy a hajat lággyá tegye, és azonnali ragyogást adjon neki anélkül, hogy elnehezítené azt. A ormula alapját a Tejprotein és az E- vitamin adja, amelyet gyémántkristályokkal gazdagítottak. A haj így egyedülállóan táplált és könnyen kifésülhető lesz.
250 ml 2 460 FT
db
1000 ml 5 750 FT
db
Mikrokristály ápoló, ami mélyen táplálja a haj belső szerkezetét, visszaépíti a kapilláris rostokat. A természetes összetevők kombinációja, köztük az Omega- 3, Omega- 6 zsírsava és a lenmagból kivont vitaminesszencia együttese lezárja a kutikulát, hihetetlen fényt és lágyságot adva ezzel a hajnak. Az eredmény azonnal, már egy használatot követően látható.
12X13 ml 5 400 FT
db
125 ml 3 650 FT
db
Hidratáló mikrokristályokat tartalmazó sampon, ami amellett, hogy tisztítja a hajat, lágyságot és könnyen fésülhetőséget eredményez. iegyensúlyozott pH értékű termék, ami exkluzív összetételének, a búzaproteinnek és a gyémántkristályoknak köszönhetően erősíti a haj fényét anélkül, hogy elnehezítené azt.
250 ml 2 810 FT
db
1000 ml 5 750 FT
db

Frissítve: Tuesday, 22 July 2014 09:14
Alfaparf szűrő
Válassz!
Válassz!
Semi di Lino

TOP 3 Alfaparf
Lisse Design Cleansing tisztító sampon
4 930 FT
Semi di lino Energizing lotion
8 220 FT
Lisse Design Silver Smoothing fluid
17 630 FT
Milyen céllal kerültél az oldalra?