KezdőlapRólunk mondtátokVásárlási információkÜgyfélszolgálat
A bevásárlókosarad
   jelenleg még üres.
Név/kulcsszó szerint
Márka szerint
Válassz márkát!
Hajtípus szerint
Válassz hajtípust!
PDF Nyomtatás
ADATVÉDELMI NYILATKOZAT, ADATKEZELÉS

A weboldalon történő regisztráció során megadott adatszolgáltatás önkéntes.
Az webáruház használata során az Üzemeltető részére rendelkezésére bocsátott személyes adatokat bizalmasan kezeli, és nem  adja ki további fél számára, kivéve abban az esetben amennyiben az az Üzemeltető alvállalkozója. (Pl: Futárszolgáltat, a megrendelés kézbesítéséhez). A webáruház böngészése folyamán technikai információk kerülnek rögzítése statisztikai célokból. (IP cím, látogatás időtartama, stb). Ezen adatokat az Üzemeltető kizárólag jogilag hitelesen indokolt, és alátámasztott esetben adja át a hatóságok részére. A  szolgáltatás igénybevételéhez cookie-k engedélyezése szükséges. Amennyiben nem szeretné engedélyezi a cookie-k használatát, letilthatja a böngészője beállításaiban. Cookie-k tiltása esetén a szolgáltatás bizonyos elemei csak részben, vagy egyáltalán nem használhatóak. A cookie egy olyan fájl, amelyet a szerver küld a felhasználó böngészőjének, és amelyet  a felhasználó számítógépe tárol. A cookie-ban személyes adat nem kerül tárolásra. A megrendelés folyamán rögzített adatokat az Üzemeltető megrendelés teljesítéséhez használja fel.

Az egyes informatikai rendszerek által, a webáruház oldalain leadott megrendelésből készült számla adatai a rendelés leadása folyamán magadott adatokkal rögzítésre, és tárolásra kerülnek a hatályos számviteli törvényben meghatározott időszakra. A webáruház böngészése folyamán biztosított hírlevél feliratkozás során megadott adatokat az Üzemeltető bizalmasan kezeli, leiratkozás lehetősége minden kiküldött hírlevél alján biztosított, továbbá kérhető a megadott elérhetőségek valamelyikén. Adatai törlését, módosítását bármikor kérheti írásban az Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mail címen.  A jelen általános szerződési feltételekben nem szabályozott kérdésekben a polgári törvénykönyv, a távollevők között kötött szerződésekről szóló 17/1999 (II.5.) kormányrendelet, és az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. tv. rendelkezései az irányadók.  A webáruház oldalainak böngészésével, továbbá megrendelésének rögzítésével elfogadja az Üzemeltető általános szerződési feltételeit, továbbá adatkezelési elveit.

A személyes adatokra vonatkozóan a 2011.évi CXII. törvény  az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról előírásait betartva járunk el. A Felhasználó elfogadja továbbá, hogy az Üzemeltető a szolgáltatással kapcsolatos információkat, híreket e-mail üzenetben közölje a Felhasználóval. A személyes adatokat felhasználási céljuk megszűnése esetén, vagy a Felhasználó kérelmére az Üzemeltető törli az adatbázisból.

Jelen általános szerződési feltételek dokumentum nyomtatóbarát változatának letöltéséhez, és megtekintéséhez kattintson ide: http://www.fodraszkellekek.hu/vasarlasi-informaciok?format=pdf

Adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-91466/2015


Árukereső.hu

"A www.arukereso.hu (Naspers OCS Hungary Kft. 1074 Budapest, Rákóczi út 70-72., Adószám: 24868291-2-42, Cégjegyzékszám: 01-09-186759) Megbízható bolt programjának működése érdekében az itt történő vásárlások után a vásárló e-mailcíme, illetve az általa megvásárolt termék megnevezése az arukereso.hu részére továbbításra kerül. Az adattovábbítás célja: vásárlói visszajelzés igénylése és megjelenítése. Az így továbbított személyes adatokat a Naspers OCS Hungary Kft. a www.arukereso.hu Adatvédelmi és adatkezelési szabályzatának megfelelően kezeli."


Cookie
A cookie kisebb adatállomány, melyet a Fodraszkellekek.hu látogatójának számítógépén helyez el, és a weboldal látogatójára vonatkozó információkat, illetve a felhasználó által rögzített beállításokat tartalmazza. A cookie-k használatából eredő személyes információkat nem adjuk át semmilyen harmadik félnek.

Védjegyek

A fodraszkellekek.hu oldalon található vízjelezett termékképek az üzemeltető tulajdonát képezik és szerzői jogvédelem alatt állnak. Tilos azok bárminemű felhasználása, közzététele, reprodukálása, módosítása, az Üzemeltetők előzetes írásbeli engedélyezése nélkül.

A cikkoldalakon, blogoldalakon található fotók, képek nem szolgálnak semmilyen kereskedelmi tevékenységet, kizárólag illusztráció céljából vannak feltüntetve, melyek frizurákkal kapcsolatosak. Kizárólag arra szolgálnak, hogy vizuálisan segítsék a felhasználót az oldalon történő navigáció során.

A fodraszkellekek.hu weboldal üzemeltetői tisztelik mások szellemi termékét. Abban az esetben, ha valamely felhasználó úgy véli, hogy az oldalon saját szerzői jogait sérti egy kép jelenléte – azaz a kép saját tulajdonát képezi, az levédett, és annak közléséhez írásos engedély vagy díjazás szükséges, vagy nem kívánja, hogy az oldalon megjelenjen – akkor lépjen velünk kapcsolatba, jelezze felénk kifogását, és ha egyértelmű a szerzői jogsértés, akkor az adott képet azonnali hatállyal eltávolítjuk az oldalról.

Az oldal üzemeltetői kizárólag olyan képeket használnak, amelyekre a forrásként megjelölt oldal jogi nyilatkozatában engedélyt adott, vagy nem szerepelt erre vonatkozó tartalom.

Az oldal üzemeltetői felelősséget nem vállalnak azért, hogy a forrásként megjelölt oldal kizárólagos tulajdonosa-e az adott képnek vagy sem, így kizárja a felelősséget arra vonatkozóan, ha bármely felhasználó, látogató anyagi kártérítést követelne egy, a tulajdonát képező kép használata esetén.

Az oldalon szereplő fotók forrásai:
Photo-coiffure.com, Hairstyleschat.com, Changerdetete.com, Hairfinder.com, Shorthaircutstrends.com, Great-Hairstyles.com, Men-haircuts.com, Haircutsformen.org, Funkytrend.com, HairstylesWatch.com, Kids-hairstyles.com, Haircutshairstyles.com, Latest-hairstyles.com, Hairstylezone.com, Instanthairstyle.com, Thehairstyler.com, Eayoyo.com, Ourvanity.com, Shortlonghairstyles.com, AAA Fashion.com, Girlishh.com, Doctissimo.fr, MeilleurCoiffeur.com, Styletips101.com, HairstylesMagazine.net, HRhairstyles.com, Hairtician.com, Ladyzona.com, Hairstylespicturescuts.com 



 




TOP 3 termék
Lisap Absolute színvédő spray
1 780 FT
Lady Stella Vitaline Professional korpásodás elleni sampon
1 790 FT
Alfaparf Thermae SPA Suavitas Post Color antistressz sampon 1000ml
6 290 FT